Guardians of Middle-Earth PlayStation, Xbox

A Gyűrűk Ura világa elevenedik meg egy DoTA-ra emlékeztető Battle Arena stílusú játékban.
1339061753

E3 2012: Mozgásban a Guardians of Middle-Earth

Kézikamerás felvétel érkezett a Guardians of Middle-Earth játékmenetéről. A kizárólag konzolokra érkező Gyűrűk Ura-játékban ötfős csapatok harcolnak arénaszerű küzdelemben J.R.R. Tolkien klasszikusának legnagyobb hősei közreműködésével. Te kit választanál közülük?
1338627193

E3 2012: Traileren a Guardians of Middle-Earth

Idén két Gyűrűk ura-játék is üti a markunkat, ráadásul a Guardian of Middle-Earthnek bizonyos tekintetben köze lesz az év végén mozikba kerülő Hobbit-filmhez is. A Monolith által fejlesztett játékról tegnap már láttunk egy rövid teasert, mára pedig befutott a teljes verzió a korábbi ígéreteknek megfelelően.
1338535854

E3 2012: Itt a Guardians of Middle-Earth teasere

A Gyűrűk Ura világában játszódó DoTA-klón számos játszható hőst vonulat fel a jók és a rosszak oldalán egyaránt. A szerdai bejelentés után befutott az első teaser, mely túl sokat nem árul el a játékról, inkább némi erőfitogtatással van dolgunk. De attól még jól néz ki. Csekkoljátok!
1338396466

E3 2012: Guardians of Middle-Earth bejelentés

A Warner Bros. Interactive bejelentette új játékát, a Guardians of Middle-Earth-öt, mely a Gyűrűk Ura világát ötvözi a DoTA-ra emlékeztető, arénaszerű online küzdelmekkel. A cím vélhetőleg ősszel lát napvilágot a Monolith Productions tolmácsolásában Xbox Live-on és PSN-en.