Guardians of Middle-Earth PlayStation, Xbox

A Gyűrűk Ura világa elevenedik meg egy DoTA-ra emlékeztető Battle Arena stílusú játékban.
1350021600

Újabb Guardians of Middle-Earth-karaktervideó

Úgy tűnik, a Warner Bros.-Monolith páros le is tudja a Guardians of Middle-Earth reklámkampányát a különböző karakterbemutatókkal, ha a játék nevét említjük, szinte biztosra vehető, hogy újabb szereplőket lepleztek le a készítők. Most is így történt, Beregondot és Felgromot ismerhettük meg a minap.
1349710113

Decemberben érkezik a Guardians of Middle-Earth

A Warner Bros. bejelentette, hogy decemberben válik letölthetővé a Guardians of Middle-Earth, illetve elárulta, hogy a PS3-as verzióból dobozos kiadás is kapható lesz egyes üzletekben. A DLC-ket egyesével is megvásárolhatjuk, de a Season Passről itt sem feledkeztek meg a készítők.
1349431200

Guardians of Middle-Earth - újabb karaktervideó

Régen hallottunk már a Guardians of Middle-Earth felől - lehet, nem is bánják sokan -, most viszont befutott egy újabb karaktervideó, ami a már szokott módon két játszható hősről rántja le a leplet. Külön öröm, hogy egyikük sem a már unalomig erőltetett harcos, noha a rajongók jól ismerhetik őket.
1346691600

Hétfő esti galériafrissítés

Összeszedtük az elmúlt hét legfontosabb screenshotjait, igyekeztünk olyan címeket gyűjteni, amik érdekelhetnek benneteket! A mostani összeállításban olyan címek kaptak helyet többek között, mint az Aliens, a Castlevania, az Epic Mickey 2, az F1 2012, a Halo 4, a Metal Gear Rising és a WRC 3.
1345189021

GC 2012: A második galériafrissítés

Befutott a második adag screenshot, ráadásul ez az összeállítás még bőségesebb, mint az előző. A felhozatalban van Assassin's Creed III, Deadpool, F1 2012, Far Cry 3, Injustice, Metal Gear Rising, SimCity, World of Warcraft: Mists of Pandaria és ZombiU is többek között - szemezgessetek bátran!
1345041778

GC 2012: Újabb két Guardians of Middle-Earth hős

A Warner folytatja a hősöket bemutató videosorozatot, s a szokásoknak megfelelően ezúttal is két karakter kerül terítékre. Ráadásul két olyan karakter, akik várhatóan elég népszerűek lesznek a játékban: nem másról van szó, mint Legolasról és a Boszorkányúrról.
1344848400

Guardians of Middle-Earth - Galadriel és Uglúk

Elméletileg egy újságírónak elfogulatlanul, és előítéletektől mentesen kellene hozzáállnia egy-egy új címhez. Mégsem segíthetünk azon, hogy egyrészt nagyon furcsálljuk a MOBA stílust konzolon, másrészt pedig a Guardians of Middle-Earth eddig nem túl meggyőző.
1342533600

Guardians of Middle-Earth karakterbemutatók

Ahogy közeleg az ősz, a Monolith fokozatosan elkezdi adagolni a Guardians of Middle-Earth karakterbemutatóit. Most Gollam és Gandalf mutatkozik be néhány gameplay jelenet társaságában, kiderül, melyikük milyen típusú harcos, mik a főbb képességeik, mivel tudnak keresztbe tenni ellenfeleiknek.
1341080040

Traileren a Guardians of Middle-Earth

A Monolith Productions a Gotham City Impostors után újabb merész ötletet szeretne megvalósítani, a DotA nyomdokaiba lép, és egy konzol-exkluzív Gyűrűk Ura anyagot hoz tető alá az őszig. A Guardians of Middle-Earth megosztja a közönséget, valószínűleg az új trailer is közreműködik majd ebben.
1339145400

E3 2012: Az ötödik galériafrissítés

A kiállítás hivatalosan véget ért, de még mindig záporoznak az új anyagok. Most éppen egy raklapnyi képet és screenshotot töltöttünk fel a galériába, lesz a felhozatalban Batman, kinectes Dragon Ball Z, Epic Mickey, Mario, Gyűrűk Ura és az idei Pro Evolution Soccerről is láthattok ezt-azt.