Decemberben érkezik a Guardians of Middle-Earth

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 8.
  • Megjelenés
Link másolása
A Warner Bros. bejelentette, hogy decemberben válik letölthetővé a Guardians of Middle-Earth, illetve elárulta, hogy a PS3-as verzióból dobozos kiadás is kapható lesz egyes üzletekben. A DLC-ket egyesével is megvásárolhatjuk, de a Season Passről itt sem feledkeztek meg a készítők.

A Warner Bros. közleményben tudatta a jónéppel, hogy mikor számíthatnak a Gyűrűk Ura világában játszódó MOBA-játék, a Guardians of Middle-Earth megjelenésére. Mint korábban írtuk, a cím konzol-exkluzív lesz, viszont utóbb kiderült, hogy készül belőle dobozos kiadás is.

A játék december 4-én landol a PlayStation Networkön (Európában ebből december 5. lesz valószínűleg), és 15 dollárt kell kifizetni érte. Az Xbox 360-as verzió esetében kevesebb részlet látott napvilágot, itt csak annyit tudni pontosan, hogy 1200 Microsoft Pontot kell leszurkolni az anyagért, és egyébként valamikor, az ősz folyamán várható a premier.

Lesz dobozos változat, ez viszont PS3-exkluzív kiszerelés, ami december 7-én érkezik, és kétszer annyiba kerül majd, mint a letölthető verzió. A Warner bejelentése szerint ez a csomag csak bizonyos brit üzletekben lesz kapható, várhatóan később kapunk tájékoztatást arról, hogy máshova, például hozzánk megérkezik-e egyáltalán.

Miért lesz drágább? Nos, a Warner is lecsapja a labdát, a játék DLC-i Season Pass segítségével is kiválthatók lesznek, ez pedig alapból jár a dobozba. A kiegészítők persze egyenként is megvásárolhatók, kapunk majd új pályákat, játékmódokat és karaktereket is; olyanokat, akik például a szintén decemberben érkező Hobbit-film szereplői.

11.
11.
Mortician
#10: "A játék december 4-én landol a PlayStation Networkön (Európában ebből december 5. lesz valószínűleg), és 15 dollárt kell kifizetni érte. Az Xbox 360-as verzió esetében kevesebb részlet látott napvilágot, itt csak annyit tudni pontosan, hogy 1200 Microsoft Pontot kell leszurkolni az anyagértés egyébként valamikor, az ősz folyamán várható a premier."
10.
10.
voldi
Hát, attól függ minden, mennyit kérnek érte.
8.
8.
Raatkainen
Ebben az életben még elkészül egy LotR névhez méltó játék?
7.
7.
mohaneji
5.
5.
Dr_Durden
Úristen:D Ekkora fail-t is rég láttam már. Lotr Dota klón KONZOLRA?:D De wtf?:D Még amikor fél éve valami trailert kidobtak hozzá már akkor is röhögtem, azt hittem már rég elkaszálták.
3.
3.
giga321
Milyen sokan tolonganak ennél a hírnél :D
2.
2.
simi
a Lego gyűrűk urát jobban várom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...