The Incredible Adventures of Van Helsing III PC, Xbox

Borgovia polgárháborúja véget ért, de Van Helsing kalandja még korántsem.
1432490400

Launch traileren a Van Helsing harmadik része

Péntek óta vásárolható meg a magyar fejlesztésű The Incredible Adventures of Van Helsing III, ennek apropóján pedig befutott a játék launch trailere is. Az utolsó kedvcsináló is az új kasztokra koncentrál.
1432134900

Különleges GameNight lesz pénteken

Különleges GameNighttal készül a GameStar május 22-én, melyen együtt ünnepelhetjük meg a The Witcher 3 és a Van Helsing III megjelenését, emellett ráadásul egy hivatalos magyar LoL-bajnokságot is rendeznek a srácok.
1431961216

Van Helsing III - megvan a pontos dátum

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a hazai Neocore gothic-noir akció-RPG-sorozatának harmadik része, a Van Helsing III, ami a frissen kiadott közlemény szerint most péntektől lesz beszerezhető, kizárólag PC-re.
1431358246

Vadonatúj Van Helsing III gameplay érkezett

Májusban érkezik a The Incredible Adventures of Van Helsing-trilógia utolsó darabja, aminek a története ott folytatódik, ahol abbamaradt. A záróakkord ezúttal hat kasztot és egy négyfős co-op módot is kínálni fog.
1430308805

Két új kaszt a Van Helsing III-ban

A minap a NeocoreGames leleplezte a The Incredible Adventures of Van Helsing III két új karakterosztályát. A májusban érkező gótikus steampunk akció-RPG-ben így Elementalist és Protector kaszt is lesz.
1427988659

Májusban jön a Van Helsing-játék harmadik része

A NeocoreGames délután bejelentette, hogy májusban érkezik a The Incredible Adventures of Van Helsing-trilógia utolsó darabja. A történet ott folytatódik, ahol abbamaradt, ezúttal hat kasztot és egy négyfős co-op módot is kapunk.