Két új kaszt a Van Helsing III-ban

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 29.
  • Videó
Link másolása
A minap a NeocoreGames leleplezte a The Incredible Adventures of Van Helsing III két új karakterosztályát. A májusban érkező gótikus steampunk akció-RPG-ben így Elementalist és Protector kaszt is lesz.

Májusban végre lezárul Van Helsing és bájos segítőjének története, a NeocoreGames minden eddigiénél mélyebb játékmenetet ígér a trilógia záródarabjában. Az első két karaktertípus már korábban bemutatkozott, most itt van még két fickó. 

Az Elementalist a mágikus művészetek mestere, a természet erejét használja a csaták során, bár csak távolról hatékony, a közelharcban gyorsan szétszedik Borgovia vérszomjas rémei. A Protector nehézpáncéllal és pajzzsal rendelkezik, nagyokat sebez, igazi tank. A kooperatív módban jól kiegészítik egymást.

A végleges változatban egyébként single kampányt, négyfős online kooperatív és nyolcfős online PvP módot is találunk.

2.
2.
_NMI_
Én szerettem a Van Helsing első részét, sőt, imádom mind a mai napig, nem egyszer kivittem az egészet. A második rész viszont számomra óriási csalódás volt, új, de teljesen felesleges feature-ök (lásd háziszörnyed vagy a parancsnokaid), amik NÉLKÜL is kijátszható volt. Eleinte hogy örültem ezeknek az újdonságoknak, csak aztán rájöttem, hogy tök felesleges ezekkel bíbelődni. Jó lett volna összekötni valahogy a kampánnyal nem csak úgy "ezt is nyomjad hülyegyerek" módjára belerakni. A másik s sztori. Oké, eccerű mint a faék, ez nem is baj, de valahogy túl összecsapott volt. Elvernek, lemegyünk, kijövünk, oszt mán szinte jött a főboss. A végső harc meg nevetséges volt a két fél közt, nincs rá jobb szó, nevetséges. A skillekkel elbambulhattak a készítők, mert NEM VOLT összekötés az első játékban elérhető és az másodikkal bejött skillek közt, kérdem én miért? Baromság.
Az meg már az első részben is feltűnt, hogy a skillek grafikai megvalósítása elég sok skillnél finoman szólva is harmatgyenge és sajnos a skillekhez tartozó hangokra is ez volt igaz. Gyengék és semmilyenek.

Ettől függetlenül nagyon jó játéknak tartom az első részét és bízom abban, hogy talán ugyanennyire fog tetszeni a harmadik része is. Csak legalább a hangokkal kezdenének valamit...
1.
1.
kastorhun
Ezek után remélem hogy ebben a műfajban fognak maradni a jövőben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...