The Last of Us: Part II PlayStation

Ellie és Joel is visszatér a The Last of Us érzelemgazdag folytatásában.
1706281200

Más befejezést is kaphatott volna a The Last of Us Part II

A TLoU Part II felújított változatával audiokommentár is érkezett, Neil Druckmann narrációjával pedig kiderül, hogy teljesen más vége is lehetett volna a játéknak. Természetesen spoileres írás következik.
1705849200

Idén jöhet a Ghost of Tsushima PC-s verziója

A név nélküli poszt szilárd bizonyítékok nélkül állítja, hogy az idei év lesz a PlayStation exkluzív játékok PC-re költözésének nagy éve, kérdés persze, bizonyítékokkal egyelőre nem szolgált a bejegyzés.
1705312813

Naná, hogy szivárog a The Last of Us: Part II Remastered is

A rajongóknak csupán péntekig kéne kibírniuk a The Last of Us: Part II Remastered megjelenéséig, de a Redditen már számos látnivaló kiszivárgott róla - többek közt No Return játékmódba és a megnyitható skinekbe nézhetünk bele.
1705309200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megjelenik a Ubisoft sorozatának feltámasztása, a The Last of Us Part II: Remastered, és a 2023-ról idénre csúsztatott Bulletstorm VR is – ez lesz az idei év első erős hete.
1705147223

Még egy dokumentumfilm érkezik a The Last of Us: Part II fejlesztéséről

Emlékeztek még a The Last of Us: Part II kulisszatitkait bemutató dokumentumfilmre? A Naughty Dog még ebben a hónapban meglep minket a folytatással, és már most megnézhetünk róla egy kétperces előzetest.
1705077010

Már tudjuk, ki alakítja Jesse-t és Dinát a The Last of Us második évadában

Kezdenek felpörögni az események a HBO-féle The Last of Us 2. évadának forgatása körül, így szinte napi szinten érkeznek a hivatalos casting-bejelentések. Most két kulcsfontosságú szereplőt erősített meg nekünk a Naughty Dog.
1701766801

Belenézhetünk a The Last of Us: Part II Remastered roguelike módjába

Ami mindenképpen a The Last of Us: Part II felújított verziója mellett szól, az a No Return mód. A túlélésre kihegyezett, több irányítható karaktert felvonultató móka most megkapta saját előzetesét.
1701511206

Februárban kezdik el forgatni a The Last of Us második évadát

Most már pontos dátummal szolgált a sorozat showrunnere, Craig Mazin, aki szerint 2024 februárjában foroghatnak a kamerák a The Last of Us második szezonján. Ezzel véget ért a hosszas kálvária.
1700744407

Friss infók a The Last of Us: Part II Remastered új játékmódjairól

A Sony néhány részletet elárult arról, hogyan kell elképzelni a The Last of Us: Part II felújitott változatának extra tartalmait. A Lost Levels három kivágott pályát tartalmaz, míg a No Return egy roguelike túlélőmód lesz.
1700298000

Bejelentették a The Last of Us Part II felújított változatát

Épp csak felreppent a pletyka a felújított változatról, már meg is erősítették azt hivatalosan. Az egyértelmű grafikai tuning mellett játékbéli újdonságok is érkeznek, de előbb nézzük meg a kedvcsináló videót.