Rajongók fenyegették a The Last of Us Part II színészének gyerekét

  • Írta: aronsz
  • 2024. február 4.
  • Gyászhír
Link másolása
Az Abby-t szinkronizáló Laura Bailey arról számolt be, hogy a játék megjelenésekor abuzív üzeneteket kapott, melyek közül nem egy a csecsemőjét célozta.

A The Last of Us Part II fejlesztését bemutató dokumentumfilmben beszélt Bailey az esetről. A szituáció annyira elfajult, hogy a fenyegetéseket a rendőrségnek is el kellett küldenie, akik aztán megbizonyosodtak róla, hogy a komolynak hangzó gyalázkodások nem a közelben lakóktól érkeztek.

A leginkább az viselte meg a színésznőt, hogy a többen a gyermekét is fenyegették, aki ebben az időben született. Konklúzióként pedig azt vonta le, hogy megtanulta “tartani a távolságot”. Kifejezetten szomorú, hogy az interneten elszabaduló gyalázkodások miatt a játékfejlesztők egyre távolabb kerülnek a közönségtől, de sajnos nem egyedi eset.

A fenyegetéseknek leginkább a sztorihoz volt köze, Abby karakteréhez ugyanis kötődik egy komoly plot twist (amit itt most spoilerek miatt nem részletezünk, azonban aki játszott a játékkal az valószínűleg sejti, hogy miről van szó), amely ráadásul már a játék megjelenése előtt kiszivárgott.

Ugyanebben a dokumentumfilmben beszélt arról Neil Druckmann, hogy már dolgozik a The Last of Us Part III-on. Konkrét sztori egyelőre nincs, azonban a koncepció már kialakult a fejében.

6.
6.
shorty123
sajnos sokan hajlamosak összekeverni a képernyőn látottakat a valósággal. Ez mondjuk nem is újkeletű jelenség bár az tényleg az elmebaj magas foka már, hogy egy szinkronszínészt csesztetnek
5.
5.
JohnSpartan
#4: Nem az a baj hogy pár bolond nekiment mert tèveszmèsek hanem hogy direktbe rászáltak... Igazi suttyók akik abban lelik az örömüket hogy mást zaklathatnak!
4.
4.
sumblinker
Az ilyenek gyűjtöttek pénzt Isaura szemműtétjére. (Bár a mögött legalább nem volt agresszió.)
3.
3.
JohnSpartan
#1: "Szeretném azt gondolni, hogy ezek töbségében serdülókori trollok, és nem felnőtt emberek."

Sajnos "ezeket" felnőtt embereknek lehet tekinteni nagy rèszt! Egy normális ember nem fenyeget valakit akit nem is ismer ès mèg csak köze sincs a karaterhez akit eljátszott vagy hangot adott neki, pláne nem a gyerekèt vagy családtagjait akiknek aztán tènyleg semmi közük az egèszhez...

Az ilyen emberek szimplán betegek akiknek pusztulniuk kène mert csak visszavetik azokat az ebereket akik meg normálisak vagy úgy akarnának èlni.

Lehetne ezt taglalni de totál felesleges főleg egy gamer oldalon, meg úgy is jön pár óra múlva egy utálkozó aki meg kiáll emellett az egész szar mellett mert abba a csoportba tartozik, vagy úgy gondolja hogy ez így helyes. ;P
2.
2.
Doomsayer
#1: Az a színész gyerek is, aki a trónok harcában játszotta a dzsoffrit, (aki egy ritka bunkó és gonosz király volt a filmben), már abba is hagyta a színész karriert és pályát, mert olyan gyűlöletet és ellenségeskedést kellett elszenvednie a *rajongók* miatt.
1.
1.
cyberstaker
Ez egy kiváló példa rá, hogy mennyire ostoba/beteg a gamer közösség, meg úgy általánosságban az emberek. Egy hús-vér embert ilyen szinten az általa eljátszott karakterrel azonosítani az elmebaj előrehaladott formája. Szeretném azt gondolni, hogy ezek töbségében serdülókori trollok, és nem felnőtt emberek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...