Playstation 2

Sony játékkonzol tele remek játékokkal. Bár már a nextgeneké a jövő, a kis gépnek még mindig kemény felvevőpiaca van a világon mindenhol.
1291386623

Beépítik a PlayStation 2-t a Sony új tévéjébe

Bár a PlayStation 2-ből mára közel 150 millió darabot adtak el, s a Sony sem annyira forszírozza, hogy új játékok készüljenek rá, még mindig van pár ezer ember, aki az előző generációs konzol mellett dönt. Ráadásul a konzolgyártó sem szívbajos: most már tévével együtt kínálja a gépet.
1290852705

HWSW: A Sony elvesztegetett évtizede

Hatalmi átmenet előkészületei folynak a Sony vezetőségében, számolt be a Bloomberg. Egyelőre még nem született döntés, hogy idővel ki örökölné a japán konszern vezetését Howard Stringertől, de a váltás hosszú évekig is eltarthat majd. A Sonynak a növekedésre kell koncentrálnia, írja a HWSW.
1290768291

Japánban is az élen végzett a Black Ops

Amerikában tegnap hálaadás volt, ezért a szokásosnál kevesebb az érdekes hír, így nincs mit tenni: szemezgessünk a japán lapokból! Mint kiderült a keleti szigetországban is szépen nyitott a Call of Duty: Black Ops, míg a Kinect a vártnál jobban, de nem túl kiemelkedően szerepelt a múlt héten.
1289320831

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Folytatjuk a napi rendszerességgel jelentkező "híradónkat": hamarabb jönnek a Super Street Fighter IV DLC-i, PlayStation Lounge nyílt New Yorkban, lemondott a Tecmo Koei vezérigazgatója, L.A. Noire trailer érkezik csütörtökön, és az elemzők szerint a hardcore játékosoknak jobban tetszik a Move. Nahát.
1288859435

EyeToy-videóval szúr oda a Kinectnek a Sony

Amerikában mától lehet megvásárolni a Microsoft legújabb mozgásérzékelős kameráját, a Kinectet, ennek apropójából pedig a Sony is reklámhadjáratba kezdett - természetesen a másik oldalon. Videóinterjú következik az EyeToy-ról, amely végül a Move ajnározásával ér véget - ötletes!
1288182000

Örökre megváltoztatta a játékipart a PlayStation 2

Tegnap volt tíz éve annak, hogy a PlayStation 2 elindult az Egyesült Államokban, egy hónap múlva pedig az európai évfordulót ünnepeljük majd. Ennek örömére Jack Tretton, a Sony Computer Entertainment America elnöke mondott néhány szót az amerikai PlayStation blogon.
1284531763

PS3: Újra lehet PS2 kompatibilitás?

A Sony nemrégiben egy szabadalmi kérelmet nyújtott be Japánban, melynek tárgya egy gépre dugható adapter, ezzel megoldható lenne PlayStation 3-on a már régóta áhított visszafele-kompatibilitás. Lehet, hogy újra előkaphatjuk régi, porosodó PS2-es kedvenceinket?
1283781416

PlayStation Move - előbb létezett mint a Wii?

Legalábbis erre utal egy nemrégiben előkerült videó, melyben az EyeToy készítője mutat be egy korai színkövetős technikát a PlayStation 2-n. Az eszköz működése kísértetiesen hasonlít a PS Move mostani működéséhez, s mindezt évekkel a Nintendo Wii megjelenése előtt.
1276625400

E3 2010: Sony konferencia LIVEBLOG

Az E3-as konferenciák nagyágyúja mindig is a Sony volt, egészen a Ken Kutaragi-féle előadásoktól Jack Trettonig. Nézd velünk élőben a 2010-es bemutatót!
1273339260

Nintendo: a Sony megvolt, jöhet az Apple

Belsős források szerint a Nintendo elnöke, Satoru Iwata szájából hangzott el az ominózus mondat: a csatát a Sony-val megnyertük, a következő ellenfél az Apple lesz.