Gotham Knights PC, PlayStation, Xbox

Új Batman-játék az Arkham Origins fejlesztőitől.
1652084160

Négyen is játszhatjuk majd a Gotham Knights kooperatív módját?

Egy redditező találata szerint nem kizárt, hogy végül négyfős kooperatív módnak örülhetnek majd a Gotham Knights játékosai - hivatalos megerősítés ugyanakkor még nem érkezett a témában.
1651299316

A Gotham Knights is kihagyhatja az előző konzolgenerációt

Idén ősszel végre akcióba lendül a denevércsalád, és habár a WB Montréal eredetileg mást ígért, könnyen meglehet, hogy az előző konzolgeneráció játékosai lemaradnak a mókáról.
1646840221

Októberben jelenik meg a Gotham Knights

A Gotham Knights hivatalos Twitter-oldalán jelentette be a WB Games Montréal, hogy a kooperatív akciózásra kihegyezett szuperhősjátéka idén októberben jelenik meg a korábban már megerősített platformokon.
1639742455

Készül a Gotham Knights-sorozat

Új sorozattal bővül a The CW DC-katalógusa, ugyanis a Variety beszámolója szerint a Batwoman alkotói egy élőszereplős Gotham Knights-sorozaton dolgoznak, aminek semmi köze nem lesz az ugyanilyen címen készülő játékhoz.
1637589601

Titkos projekten dolgozik a WB Games Montreal

Nagyon úgy néz ki, hogy a Gotham Knights mellett egy titkos projekten is dolgozik a WB Games Montreal csapata. Legalábbis az egyik alkalmazott LinkedIn-profilja arról árulkodik, hogy egy második játék is készülőben van a stúdiónál.
1634727600

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.
1634457649

Gotham Knights - porondra lép a Baglyok Bírósága

A tavalyi DC FanDome-on mutatkozott be a Gotham Knights, ami a Batman halála utáni Gotham mindennapjaiba kalauzol majd el minket. A város védelmét ezúttal Robin, Nightwing, Batgirl és Red Hood látja el.
1633629600

Kedvcsinálón, hogy mivel vár a DC FanDome

Idén is visszatér a DC FanDome, a DC Comics figuráira koncentráló digitális rendezvény. A Warner jóvoltából kaptunk egy rövid válogatást abból, hogy mit is láthatunk majd a műsorban.
1630749600

Újabb életjelet adott magáról a Gotham Knights

Már több mint egy teljes év eltelt a Gotham Knights bemutatója óta, a denevércsalád pedig azóta nem sokat hallatott magáról. Az októberi DC FanDome ezen változtat majd, előtte viszont érdemes lecsekkolnunk a játék hivatalos promóképét.
1630504800

Megint sűrűsödik a játékos eseménynaptárunk

Habár a Gamescom véget ért, csak egy rövid szünetet tartunk a következő videojátékos esemény előtt. Jön a Tokyo Game Show, a Warner a DC Fandome-on bemutatózik, és állítólag egy Nintendo Directre is számíthatunk.