A Gotham Knights is kihagyhatja az előző konzolgenerációt

  • Írta: szlav
  • 2022. április 30.
  • Pletyka
Link másolása
Idén ősszel végre akcióba lendül a denevércsalád, és habár a WB Montréal eredetileg mást ígért, könnyen meglehet, hogy az előző konzolgeneráció játékosai lemaradnak a mókáról.

Sok víz lefolyt már a Dunán a Gotham Knights eredeti leleplezése óta, mi pedig azóta sem láttuk újra mozgás közben a játékot. A színfalak mögött azonban keményen dolgozik a WB Montréal csapata, így némi késés után ugyan, de idén októberben végre piacra kerül a kooperatív kalandokra kihegyezett akciójáték. A legelső bejelentés szerint Bruce Wayne növendékei PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series-konzolokra, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is ellátogattak volna, most azonban úgy tűnik, hogy a játék elhagyhatja a kiöregedő nyolcadik generációs konzolokat.

Erre Tajvan korhatár-besorolással foglalkozó szervei hintettek el pár nyomot, a napokban ugyanis besorolást kapott a játék, az adatbázisból azonban látványosan hiányzott a PlayStation 4-es és Xbox One-os verzió. A cikkünk írásakor ezeket a nyilvános adatlapokat már eltávolították, de a DualShockers csapata világosan dokumentálta a látottakat.

Természetesen amíg nem érkezik hivatalos közlemény a kiadótól vagy a fejlesztőcsapattól, érdemes fenntartásokkal kezelni a fentieket - előfordulhat, hogy csupán a korhatár-besorolási adatbázis üzemeltetői vétettek hibát. Mégsem nevezhetnénk azonban hallatlannak azt, ha valóban elkaszálnák a korábbi generációra ígért portokat, hiszen a Warner annak idején hasonlóképp járt el a Mad Max és a Mortal Kombat X Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra szánt verzióival is.

6.
6.
Windrider
#3: Ezt hogy érted. Tudnál erre példát? Grafikában elég brutális javulás történt szerintem (PS3 -ról PS4-es váltásnál), de most fizikában sem emlékszem semmilyen negatív példára hirtelen.
4.
4.
hedzsooo
#3: +1 Persze ezt a konzolos elvtarsak nem erthetik mind, plane ha 1 kicsit beszukult a latokoruk. :)

Tisztelet a kiviteleknek persze! (De az nem pl. crytek lesz most sem! XD ;D)
3.
3.
Anti4730
Hála az égnek, habár nincs még új konzolom, de ideje végre már majdnem két évvel az új konzolok megjelenése óta hogy elhagyják a régieket és ne foglalkozzanal azzal hogyan butitsák le a játékokat a régi konzolokra. Amúgy is az elozo konzolgeneracioban a fizikában szerintem visszalépés történt az x360 as idoszakhoz kepest, egyedul a control volt ami mutatott fejlodest e teren.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...