Ferrari: The Race Experience Nintendo, PlayStation

A Ferrari Challenge készítői ezúttal sem távolodtak el a népszerű olasz márkától. Wii-n és PSN-en várható az új ferraris "tapasztalat".
1290881652

Ferrari: The Race Experience teszt

A Ferrari nem autókat gyárt. Hanem álmokat. Hatezer köbcentis, tizenkét hengeres, hatszázötven lóerős, háromszáz ötven kilométer per óra végsebességre képes, méhsejt-szerkezetű karosszériára épült, szénszálas műanyaggal bevont, félmillió eurós, tűzpiros álmokat.
1285584248

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elégedetten pásztázzuk a heti megjelenési listát: itt az ősz, jobbnál-jobb játékok fognak mostanában megjelenni. Végre itt a Dead Rising második része, jön a FIFA 11 és egy minden eddiginél rockcentrikusabb epizóddal tér vissza a Guitar Hero-sorozat is - lehet hangolni azt a műanyag gitárt!
1284372894

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten búcsút vesz a Bungie a Halo-szériától, nem is akárhogyan: a Halo: Reach az eddigi értékelések szerint remekül sikerült, holnaptól pedig magatok is szemügyre vehetitek, hogy megéri-e fehér papírzsepivel integetni a srácok után. Persze azért lesz még mivel játszani a héten.
1280735340

Ferrari: The Race Experience bejelentve

A Ferrari Challenge készítői, a System 3 ezúttal is hűek maradtak az álomautóiról híres olasz márkához, legújabb játékuk PSN mellett Wii-re is elkészül.