MechWarrior Online PC

Ingyenes online játékként éled újra a MechWarrior sorozat.
1331450239

Friss képeken és videón a MechWarrior Online

A Piranha Games meg szeretné reformálni a régóta pihenőpályán leledző MechWarrior-sorozatot - ennek okán free-to-play szellemben játszható cím lesz az új játéka. Ez lenne a régóta áhított ötödik rész, s az új képek alapján nem is fest rosszul. Mechekből sosem elég!
1330529400

Befutott a MechWarrior Online első előzetese

Novemberben jelentették be a MechWarrior-szériát feltámasztó free-to-play MMO-t, mostanra pedig meg is érkezett belőle az első trailer. Az előzetes egyelőre nem mutat túl sokat a játékból, viszont kellően hangulatos - még az is lehet, hogy a nyáron érkező MechWarrior Online jól sikerül!
1321617622

CryEngine 3-at használ a MechWarrior Online

Az biztos, hogy a látványt tekintve semmi szégyenkeznivalója nem lesz a Piranha Games csapatának, hiszen az MMO csatamezőket felvonultató MechWarrior Online a Crytek legújabb technológiájára épül. A stúdió főnöke úgy gondolja, hogy ezzel a fegyverténnyel igazi AAA-s cím születhet.
1320145256

Készül az ingyenes MechWarrior Online

A régóta várt MechWarrior-széria új életre kel, ráadásul nem is akármilyen formában! A Piranha free-to-play modellre épülő online játékként képzeli el az mechek újabb háborúját. A MechWarrior Online egy csapatalapú multiplayer címnek ígérkezik, 2012-ben jelenik meg.