Készül az ingyenes MechWarrior Online

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 1.
  • Bejelentés
Link másolása
A régóta várt MechWarrior-széria új életre kel, ráadásul nem is akármilyen formában! A Piranha free-to-play modellre épülő online játékként képzeli el az mechek újabb háborúját. A MechWarrior Online egy csapatalapú multiplayer címnek ígérkezik, 2012-ben jelenik meg.

A PC Gamer szellőztette meg az első információkat a MechWarrior Online-ról, mely manapság divatos free-to-play MMO-ként tér vissza a rajongóihoz. Ráadásul hangulat terén a kilencvenes években hódító részeket jelölte meg a Piranha, ezt szeretnék újra átadni, csak minden igényt kielégítő online formában.

A játékosok négyfős csapatokat alakíthatnak és guild-alapú zsoldosligákban vehetnek részt. A kontrollpont-foglaló Conquest játékmódon lesz a hangsúly, de természetesen a sima deathmatch is elérhető lesz. A MechWarrior tradícionális jellemzője most jelen lesz, mivel aprólékosan testreszabhatjuk saját mecheinket, de taktikai érzékünket is latba kell venni a "fegyverkezési verseny" során.

Aki freemium modellben játszik a játékkal, tehát nem fizet érte egy lyukas garast se, a fejlesztők ígérete szerint az is képes lesz csatákat nyerni, mivel azokat nemigen befolyásolják a valódi pénzért vásárolt ingame devizák. A történet terén sem történt változás: 3050-ben járunk a fiktív jövőben, a Clan invázió idején. A játékban eltöltött egy nap a valós életben is egy napot jelent. Lendületes történetet ígér a Piranha, különböző környezeti tényezők befolyásolhatják a játékmenetet, példának okáért ha meleg van, könnyedén túlmelegedhet mechünk motorja.

A MechWarrior Online 2012 második felében jelenik meg.

16.
16.
Ecneb
#15: dejó, hogy írtam kommentet és eltűnt...
lényegében annyit írtam, hogy a maja naptárban nincs semmi megjósolva, csak átfordul 13-ra, és mivel 22-es számrendszerben van ezért közel sincs világ vége...
14.
14.
Quent1n
#10: Nem lett volna olyan rossz az a rajzfilm de nálam az erőltetett 3d-s akármi megölte azt a pici hangulatot is.. :S

Stack: +1
13.
13.
Darox
#8: Nyugi van, csak hülyéskedik. (Egyébként az a majás hülyeség... Google-z rá, sok "érdekes" dolgot fogsz találni róla...)
12.
12.
Darox
A mai nap mostmár egy szép nap!
11.
11.
Optimus Prime
10.
10.
Stack
Egy film vagy sorozat tényleg nem ártana :-S
A rajzfilm ami 95ben készült, annyira nem kapta el jól a hangulatot
http://www.imdb.com/title/tt0138224/episodes
9.
9.
Stack
Az egyik legjobban összetett és végiggondolt univerzum.
Szinte minden járékot végigjátszottam 2-3szor, (a legjobb-kedvenc a Mercenaires, a szabadon válaszható és változtaható. zsoldos csapattal és végkifejlettel) plussz az összes fellelhető magyar könyvet is olvastam.
Egy 5nek jobban örülnék, de jobb híjján ez is megteszi :o)
8.
8.
Ecneb
#1: ezt te honnan vetted?
7.
7.
Quent1n
Meg azért volt két Mechcomander rész amik elég jó kis RTT-k voltak és elég egyediek. A BT világgal a jogi hercehurcák miatt lett elsősorban az ami most van. Sajnos. mert mint világ nagyon sok van benne, profin kialakított, tele politikai csatározással, intrikával stb. De azért a háború is elég jóféle mechekkel, légűrvadászokkal, páncélos gyalogsággal, tankokkal stb. Két féle technika klános, belső szférás szóval van minden.

Mechwarrior 5, meg egy Mechcommander 3 simán jöhetne és megfelelő marketinggel üthetne is, mert egyiknek se lenne vetélytársa a piacon. Csak ehhez mondjuk nem ártana egy film vagy valami.
6.
6.
Bisur1996
Én imádom a szériát. Fan vagyok. Vengeance votl a legjobb :D
5.
5.
Bisur1996
#4: Nekem a Vengeanc votl a kedvenc... :D Imádom még most is :D
4.
4.
Split
Egy olyan játékról beszélünk, ami régen ugyan nagy névnek számított, de mára már "elértéktelenedett", és elfelejtődött. Igazából maga a világ is, és a játékmenet is kevés embert érdekelt, sokan nem tudtak megbarátkozni a kezeléssel, és a harcrendszerrel. Az pedig, hogy a sorozat részről-részre épült le, intő jel kellett volna legyen a fejlesztőknek, hogy nem szabad többé ezt a témát így, ebben a formában elővenni. Persze én nagy rajongója voltam a szériának, és a bejelentésnek is örülök, de szerintem mára már nem maradt annyi fan, hogy csak nekik érdemes lenne összehozni a "90-es évek játékmenetét". Kell az újítás bele, ha új embereket akarnak megkaparintani maguknak.

Mondjuk arról meg nem is beszélve, hogy a készülő Hawken mind látványban, mind hangulatban, már most nagy konkurencia lehet a projektnek!
3.
3.
MadDragon
Vagy várjunk csak. Ez lett a Mechwarrior 5?
2.
2.
MadDragon
A Mechwarrior 5 körül viszont még mindig nagy a csend, pedig sok idő eltelt már az első teaser óta. :(
1.
1.
adriano28
2. fele? akkor majd nem tudunk vele sokat játszani, mert 2012ben világvége ://///
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...