Felújítják a Leisure Suit Larry első részét

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Az utóbbi néhány évben meglehetősen megkopott Leisure Suit Larry hírneve, ami tulajdonképpen nem csoda, az első zseniális epizódok után a legújabb darabokhoz bottal sem mernénk hozzányúlni. Al Lowe és a Replay Games most a legelső rész felújított változatán dolgozik, megjelenés jövőre.

A Replay Games még júniusban jelentette be, hogy megszerezte az egykor szebb időket is megélt sorozat jogait, és Leisure Suit Larry atyjával, Al Lowe-val együtt azon dolgozik, hogy az első rész, az 1987-ben megjelent Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards megjelenhessen tabletekre, okostelefonokra és netbookokra is.

Az EGM jóvoltából a bejelentés a minap még jobban konkretizálódott: mint kiderült, a készítők teljesen gatyába rázzák az egykori slágercímet, és a trendeknek megfelelően elkészítik a játék remake-jét, HD-felbontással és meseszép grafikával (nem, nem a gyalázatos 3D-s motorra kell gondolni), új hangzással és irányítással. A Leisure Suit Larry HD gyakorlatilag minden platformon elérhető lesz, letölthető formátumban: kapunk egy verziót PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, iOS-re, Macintoshra, Androidra és OnLive-ra is, de elvileg a későbbiekben a platformlista bővülhet, és ha a feldolgozás sikeres lesz, a későbbi részek is újra megjelenhetnek.

Érdekesség, hogy a játék annak idején már kapott egy remake-et: akkor a 16 színből felépülő változatot alakították át 256 színűre 1991-ben - megdöbbentő, nem igaz? A Replay egyébként annak sem zárta ki a lehetőségét, hogy egy vadi új részt is piacra dobnak majd a jövőben.

4.
4.
karneol81
Na az ilyen HD kiadásoknak tudok örülni. :)
3.
3.
HOT'L :)

Szerintem azt az életérzést már nem fogja visszaadni, mint anno amikor megjelent. De persze ettől függetlenül remek kis nosztalgiázós pillanatokat még kelthet, de csak ha nem ölik ki belőle a "monyót" ! :D
2.
2.
Ecneb
#1: együtt imádkoztunk!!!
1.
1.
Csabb
Imáim meghallgatásra találtak :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...