Leisure Suit Larry Reloaded IPHONE, MAC, PC, PS3, X360

A klasszikus kalandjáték felújított változatot kap, remélhetőleg Leisure Suit Larry hírneve ismét a régi lesz!
1376002034

Leisure Suit Larry: Reloaded teszt

Újabb remake született a szoknyavadász Leisure Suit Larry legendás point and click kalandjaiból, mai módi szerint természetesen a közösségi kalapozásnak köszönhetően.
1366642461

Frissítve: Leisure Suit Larry-remake júniusban

A korábbi tervekkel ellentétben mégsem májusban, hanem csak egy hónappal később jelenhet meg az 1987-es Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards felújított változata.
1364568816

GDC 2013: Leisure Suit Larry remake májusban

A Replay Games a GDC falai között árulta el, hogy májusban jelenhet meg a Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards felújított változata, ezen felül kiderült, hogy egy free-to-play kaszinójáték is készül a témában.
1333526400

Fanok pénzelhetik a Leisure Suit Larry remake-et

A Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards felújított változatát tavaly októberben jelentették be, azonban látszólag nem haladnak túl jól a munkálatok, Al Lowe-ék a mostanában különös népszerűségnek örvendő Kickstarterhez fordultak - félmillió dollárt gyűjtenének össze a rajongóktól.
1318316395

Felújítják a Leisure Suit Larry első részét

Az utóbbi néhány évben meglehetősen megkopott Leisure Suit Larry hírneve, ami tulajdonképpen nem csoda, az első zseniális epizódok után a legújabb darabokhoz bottal sem mernénk hozzányúlni. Al Lowe és a Replay Games most a legelső rész felújított változatán dolgozik, megjelenés jövőre.