Fanok pénzelhetik a Leisure Suit Larry remake-et

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 4.
  • Hír
Link másolása
A Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards felújított változatát tavaly októberben jelentették be, azonban látszólag nem haladnak túl jól a munkálatok, Al Lowe-ék a mostanában különös népszerűségnek örvendő Kickstarterhez fordultak - félmillió dollárt gyűjtenének össze a rajongóktól.

A Kickstarterre rákaptak a játékfejlesztők, újabban boldog-boldogtalan a különleges közösségi oldalt veszi igénybe a projektjei finanszírozásához, mert így - miután a játékosok anyagilag támogathatják a fejlesztéseket - ki lehet kerülni a zsémbeskedő, követelőző kiadókat. Legalábbis kezdetben.

A "crowdsourcing" nemes eszközével él Al Lowe és csapata, a Replay Games is, hogy megvalósíthassák a tavaly októberben bejelentett Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards remake-et. A srácok 500 ezer dollárt szeretnének összegyűjteni a programhoz, itt lehet adományozni, az oldalon egyúttal az elképzelésekről is olvashatunk, és láthatjuk az első artworköket.

A Leisure Suit Larry-sorozatot valószínűleg nem kell senkinek bemutatni, az egykor szebb napokat is megélt cím most nem kisebb célból kerül elő újra, minthogy az eredeti, 1987-es játékot teljesen felújítsák. Vadiúj kezelőfelület, alaposan átalakított grafika és szinkron várja majd a rajongókat, akik nemcsak PC-n, de a tervek szerint konzolokon és tableteken is játszhatnak a klasszikussal.

Ha az ötlet bejön, a jövőben a sorozat többi része is visszatérhet, sőt esetleg egy új epizóddal is meglephetnek minket a készítők!

3.
3.
Ez itt a probléma, hogy még itt a GK- is kettőnkön kívül senkit nem érdekel a dolog és abból az egyik bármennyire is szerette az eredeti részeket, nem költene pénzt egy esetleges újra-feldolgozásra.
Aztán tudom, hogy 26 nap még sok, de még mindig nincs meg az 5százK :) de azt nem is gondoltam volna, hogy még 2százK előtt így kifulladjon... Őszintén szólva egy DotT vagy MM sokkal esélyesebb lenne, de még azokra sem áldoznék, mert túlhaladott rajtuk az idő.
A régi játékok története, cselekménye és nem utolsó szempontból a játéktér, ma már amikor jó esetben egy egész sziget vagy város a játszóterünk, nem életképes. :( Retróra meg ott a régi... Vagy születik belőle egy borzalmas feldolgozás aminek semmi köze az eredetihez és mindenki sopánkodik.

Viszont nem utasítom el a dolgot, mert egy TieFighter feldolgozásba például simán beszállnék én is! :D
1.
1.
Hmmm. Most nagyjából kétszázon állnak, szóval könnyen elképzelhető, hogy meg lesz nekik. Az már megint más kérdés, hogy van-e egyáltalán igény egy ramake, új részre. Én is imádtam annak idején a játékot és minden részével játszottam, de ma már pénzt nem költenék rá. Még egy Day of the Tentacle vagy egy Maniac Mansionra sem, ugyanabban a stílusban ! Az utolsó ilyen (vagy hasonló) játék amivel játszottam azt hiszem talán az 1995-ös Bioforge volt !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...