Végre bemutatkozik a Company of Heroes 2

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Sokan vártak már rá, és bár egy ideje a THQ hivatalosan is kommunikálja, hogy számozott folytatást kap a Company of Heroes, a PC Gamer új számának hasábjain végre teljes valójában bemutatkozott a játék. Sapkát, sálat elővenni, a keleti frontra megyünk vodkát inni!

Bár a formális bejelentésre még nem került sor, a PC Gamer leleplező előzetese szerint a Company of Heroes 2 jövőre fog megjelenni, a kampány során pedig a szovjetek oldalán harcolhatunk a második világháború keleti frontján - lesz Sztálingrád, Kurszk, Moszkva és Szmolenszk is, ha minden igaz.

Az új környezet tartogat kellemes és kellemetlen meglepetéseket is: a zord időjárás, a havazás miatt gyakran lelassulnak az egységeink, ugyanakkor a hótorlaszok fedezékül is szolgálhatnak, amik közül az alacsonyabbakat ráadásul át is ugorhatják derék katonáink.

Az újságról készült képeket is sikerült megszerezni, ezen láthatók az első screenshotok; nézzétek meg jól őket, mert ha jól számoljuk, 2006 óta várunk az egyébként remekül sikerült Company of Heroes számozott folytatására. A játékot újfent a Relic Entertainment fejleszti, ezt már év eleje óta lehet tudni - a THQ akkor árulta el hivatalosan is, hogy kap még új részt a Company of Heroes-széria.

21.
21.
Ferry89
Sziasztok!

Ezt a játékot most látom először és eszembe jut róla egy másik RTS csak nem rémlik a címe, kb napjainkban játszódik modernkori fegyverek (mp5, Steyr AUG stb.) és meglehetett állítani az időt, hogy irányíthassam a csapatot. Esetleg, ha valaki tudna segíteni megköszönném!:)
20.
20.
wildláma
A képekhez tartozó írásokat olvasgatva, tele lesz újításokkal, de törekednek az eredeti CoH fílinghez.
Mondjuk ami legszembetűnőbb amit találtam, az az ún. True Sight, vagyis amit a katonáid nem látnak, azt te sem látod. Szóval nem úgy mint az előzőekben, hogy megvan a 30m-es sugarú látóköröd és szevasz látsz bármit ... mostmár a sarkon túl nem tudod mi lesz. Ez a tankok megközelítésére tökéletes a gyalogságnak, vagy bármilyen rajtaütésnek.
Meg akarják oldani a 227-es parancsot a játékban (Ha hátrálsz a sajátjaid ölnek meg).
A hó tényleg nagy szerepet kap, mivel ha egy gránát robban a vékony hórétegen, akkor nem csak hogy egy sima krátert kapunk, hanem a hó is realisztikusan reagál a környéken, a csapatok lassabban mozognak a magasabb hóban, a lángszórós pedig elolvasztja ... vagy legalább is ha felgyújt egy házat akkor leolvad a tetejéről.
Szívem szerint raknék bele egy külön gombot, hogy az egységek meg se moccanjanak ... a sniper lövés előtt össze vissza szaladgál állandóan :)

Egyébként ha ez a játék kéri, akkor a PC-met érte feltuningolom :)
19.
19.
randall13
#18: Tales of Valor... -.-
18.
18.
tattoo.ink.
pfff.vagy amerikai vagy orosz.undorito.mit nem adnék egy jó kis náci csapat irányitásáért.feltuningolni a wermachtot és legyalulni a kommunista genyókat meg a mindenlében kanál yenkiket.tigris tankkal:)
17.
17.
joshfeed
Nagyon remélem, hogy jó lesz mert mai napig tolom a multiba az első részt.
A multira ráférne egy kis javítgatás (Drophack, Balansz stb...).
Jó lenne ha jönnének ki utólag is új kasztok hozzá (pl.Magyar,Francia,Olasz stb...).
Ja és jó kis mappackok :)
Jó hogy nem modern vacak lesz hanem marad a 2vh-s vonalon.
Gondolom a COH:Online-os tapasztalataikat is felhasználják majd az új résznél és a konkurens dolgokat is (Men of war).
Erősssssen várós megvevős !!!
16.
16.
Lorthirash
#15: Ez valóban jó hír én személy szerint nagyon szerettem eddig összes részét ez egy remek alkotás kíváncsian várom jó kis RTS. :)
15.
15.
gerappa
Végre egy jó hír... Hogyha ez így van, akkor ez musthave kategória. Az előzőekhez hozzászólva pedig A nyugatiaknak kis hazánk is kelet európa, úgyhogy ki tudja...
14.
14.
Ecetes sajt
#9: Csak negatívan állok hozzá az eddigi tapasztalatok alapján. Ha mégis kap helyet országunk a játékban akkor nagyobb a meglepetés :)
Meg igazából most nem a Magyar Királyi Honvédség egységeire gondoltam, hanem az országunk területén folyó harcokra.
13.
13.
wildláma
#12: ja el is felejtettem, a CoH:EF-hez, az Ostheer frakcióhoz az egyik company tree névszerint "Army Support Troops" azon belül a Luftwaffe vonal és a Foreign vonal ... utóbbiban a lánc 3 szeme áll 1x egy "behívsz a csatába egy 'külföldi' csapatot", 1x egy kis buff a katonáknak, majd egy "behívsz a csatába 2 'külföldi' csapatot, és 2 'külföldi' tankot, szóval a Toldi a Nimród a Zrínyi a Turán és még ki tudja mennyi magyar tank volt a háborúban feltűnhet a játékban
Nem emlékezetből írtam, a fórumjukról másoltam ... ekkora fanatikus azért nem vagyok :)
12.
12.
wildláma
Majdnem magamhoz nyúltam annyira örülök :)
miki1105: Igen az a mod a CoH: Eastern Front, amiben fanatikus rajongók elkészítettek egy teljesen új frakciót, és valószínűleg még idén a másodikat is (német Ostheer) megcsinálják.
11.
11.
Donpedro
#8: Nem az hogy nincs modernkori RTS, csak jó lett volna egy CoH stílusú :)
10.
10.
Quent1n
Szerintem a valaha készült legjobb RTS, de remélem azért kap egy komoly ráncfelvarrást. Az online rendszert mindenképp kukázni kéne és a játékmenetben is van mit fejleszteni. Kicsit szkeptikus vagyok, hogy mit sikerül alkotni de természetesen várom. :)
9.
9.
shifteeh
#7: honnan tudod, hogy nem kap? azon kívül, hogy lesz 2. rész és hogy az a keleti fronton fog játszódni, gyakorlatilag nem tudunk semmit. lehet hogy ott fog masírozni a tökig érő hóban a biciklis hadtestünk! *gonoszfej*
8.
8.
randall13
#4: World in Conflict nem jött be? :D
7.
7.
Ecetes sajt
Na ez jó hír!
Kár, hogy kis hazánk nem kap szerepet, pedig nálunk is volt rengeteg érdekesség.
4.
4.
Donpedro
Orosz front? Hmm, reméljük valami jó fog kisülni belőle :) Bár én személy szerint jobban örültem volna egy modern háborús környezetnek. Reméljük 2013-ig nem megy csődbe a THQ :D
3.
3.
miki1105
Na végre!!! Mai napig játszom vele rengeteg mod van hozzá, és ha jól tudom van egy mod amiben orosz egységek is vannak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...