Újra hallat magáról a Heroes & Generals

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 8.
  • Videó
Link másolása
Az IO Interactive-től kivált tagok munkája lesz a Heroes & Generals, amely egy böngészőben futtatható, free-to-play FPS-nek ígérkezik. Emellett stratégiai tisztként is csillogtathatjuk tudásunkat. A projekt köszöni, jól van: új látnivalókkal szolgálhatunk, és a bétára is lehet jelentkezni.

A Heroes & Generals egy MMORTS és shooter vérbeli keveréke, melyben azok is megtalálják a számításukat, akik belső nézetből szeretnék átélni a második világháború csatáit, és azok is, akik inkább a hadvezéri vénájukat csillogtatnák a taktikai képernyőn. A dán Retro-Moto munkáját a Square Enix adja ki; a sors üldözi őket, lévén pont azért váltak ki anno az IO-ból, mert az Eidos - ami azóta szintén a Square-é - felvásárolta a stúdiót. Úgy látszik, nem bírnak elszakadni a kiadótól.


Ezúttal egy rakás friss képet szereztünk, illetve egy előzetest is, amely a jelenleg is zajló bétatesztre toborozza a tagokat. Ha kedvet kaptál a játékhoz, jelentkezz a bétakulcsért! A stresszteszt a jövő héten veszi kezdetét.

6.
6.
joshfeed
#5: Köszi az infót ! :)
5.
5.
mestermagyar
#4: Nekem elég hamar megjött azért, nem az a horribilis várás. De ne várjad 1 héten belül. Ja és töltsd ki azt a közkutatást vagy miafenét akkor elöbb kapod.
4.
4.
joshfeed
Még kódra várok.Remélem hamarosan jön :)
3.
3.
mestermagyar
Leugtoljára amikor bétáztam rajtat(1-2 hónapja), eléggé optimizálatlan volt. Remélem most jobb lesz a helyzet.

A játékban a legjobb jármü a bicikliXD az nagy fun menni vele.
1.
1.
captain planet
ez eleg jonak tunik, regelek is betara.... hatha :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...