Játszd ingyen a Tomb Raider: Underworldöt!

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 24.
  • Hír
Link másolása
Órák vannak hátra a Jézuska érkezéséig? A karácsonyfa már kész, az ajándékok becsomagolva - ideje elütni valamivel a szabadidőt! Csak szólunk, hogy a Core Online-on ingyenesen játszható a Tomb Raider: Underworld.

A Square Enix online böngészős szolgáltatása, a Core Online újabb sikercímmel bővült. A Tomb Raider: Underworld teljesen ingyenesen játszható - mindössze el kell látogatnod hozzá a streaming platform honlapjára. Telepítést nem igényel, a böngésződ ablakában terelgetheted Lara babát.

Minden más címhez hasonlóan, a játékosok szabadon nyomulhatnak a játékkal, egyedül a húszpercenként előbukkanó hirdetéseket kell elviselniük. Ha viszont nem szeretnéd megzavarni a játékélményt, fizethetsz 9,99 dollárt, és a reklámok végleg eltűnnek.

Lara Croft legutóbbi teljes értékű kalandjában a víz lesz az úr: megfordulunk Thaiföld partjainál, de a Jeges-tengert is felkereshetjük misztikus ereklyék után kutatva. A böngészős free-to-play szolgáltatásban olyan címeket találsz még, mint a Gameglobe, a Mini Ninjas vagy a Hitman: Blood Money.

7.
7.
NECROSMOKE
Mar PS3-on kiplatinaztam, de ez egy szopas a reklammal.Inkabb vegignezem ha kell es nem fizetek egy elavult TR jatekert 10 $ adni.
6.
6.
hedzsooo
#3: Végülis a Gamestar gondolom reklámok nélkül mellékelte, szóval nem telesen ugyanez...
3.
3.
Necreon
Mekkora gáz hogy a GameStar pedig lehozta karácsonyi mellékletként. Persze ők sem tudhatták előre...
2.
2.
JBoy
Hát ez rendes tőlük, mondjuk én már több, mint egy éve megvettem 999.-ért.
Annyit meg bőven megért, mert jó játék.
1.
1.
DON GONDOCS
PS3as akció nem lesz, valamikor? Amúgy a TR egyik legjobb része az UW.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...