Prey 2 - rajongói oldalra mutatott a visszaszámláló

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 3.
  • Hír
Link másolása
Hiába reménykedünk, az Alien Noire nevű teaser szájt végül semmilyen hivatalos bejelentést nem hozott, sőt kiderült, hogy még csak a Bethesdának sem volt köze hozzá. Egy rajongói weboldal indult a helyén.

Úgy fest, egy darabig biztosan nem hallunk majd a Prey folytatása felől, mint kiderült, még a sokaknak reményt adó Alien Noire nevű teaser oldal sem hivatalos promóanyag volt.

Ahogy azt kereken egy hónappal ezelőtt megírtuk, Alien Noire névvel indult útjára egy visszaszámláló teaser oldal, ami Prey 2-re utaló jeleket tartalmazott a forráskódjában. Joggal hittük azt, hogy a Bethesda keze van a dologban, és talán újra előveszi a parkolópályán heverő címet, azonban a kiadó már időközben is hangoztatta, hogy nem ő csinálja a weboldalt.

És tényleg: a visszaszámláló mára lejárt, az Alien Noire egy rajongói weboldal lett, ahol egyébként petíciót is indítottak annak érdekében, hogy a Human Head Studios befejezze a játék munkálatait. Hogy mennyire hatotta meg a Bethesdát az akció, azt nem tudjuk, mindenesetre a cég PR-ese, Pete Hines  azt mondta: nem fogják bántani a kezdeményezést.

6.
6.
Rakottkrumpli
Nekem az a trailer nagyon másnak tűnt, mint az első rész. Lehet nem is baj, hogy ráhagyták, talán megkímélik a címet egy megerőszakolástól...
4.
4.
DON GONDOCS
1.
1.
markoci555
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...