Lemondhatunk a State of Decay multiplayeréről

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 5.
  • Hír
Link másolása
Az Undead Labsot még az ág is húzza, nem elég, hogy a nemrégiben kiadott patch hibás volt, most nagyon úgy néz ki, hogy a korábban kilátásba helyezett multiplayer bővítményének is búcsút inthetünk.

A State of Decay jött, látott és győzött. Habár letölthető címként vonult a köztudatba, megmutatta, hogy manapság milyen egy igazán szórakoztató nyitott világú zombis cím. A játék viszont kooperatív módért és multiért kiáltott, amit a fejlesztők kilátásba is helyeztek. A terv az volt, hogy egy későbbi frissítés keretében elérhetővé teszik a többjátékos porciót, ám nagyon úgy néz ki, hogy ennek búcsút mondhatunk.

Sanya Weathers közösségi menedzser ugyan nem jelentette ki a multis DLC elkaszálását, ám mint fogalmazott, nem tudja, hogy mit hoz a jövő, ám jelen pillanatban valószínűtlennek tűnik a megjelenés. Hivatalosan nem ígértek meg semmit, csak annyit mondtak, hogy nagyon szeretnék multiplayer móddal felvértezni a State of Decayt. Kénytelen voltak félbeszakítani a munkát, ám nagy reményeket táplálnak a jövőre nézve.

A készítők letették a nagyesküt, miszerint az Undead Labs következő játékaiban alapból helyet kap a kooperatív mód és a kompetitív multi, mert az fontos. Hiszünk nekik!

7.
7.
Joker606
Ezt tegnap küldtem be hol a nevem :'(
6.
6.
markoci555
bmeg én azt hittem ez alapból multis XD, na nem baj, így is kell!
5.
5.
SlyT
Javítanám az előző hozzászólást.

Most gyorsan utána olvastam és valóban törölték a coop tervet.
De a patch-es dolog a tervezett új cím és a Pc-s verzió továbbra is tartja magát.
4.
4.
SlyT
Ez a hír több ponton hibádzik.

1. A hét elején kiadott title update 2 (patch) működik és tartalmazza a title update 1 javításait is amit valóban elbaltáztak de azt már hetekkel ezelőtt kiadták.

2. A multiplayert azért kaszálták el mert az Undead Labs tárgyal a microsoftal egy nyitott világú multiplayer túlélőhorror/zombis mókáról amit a State of Decay szellemi örökösének terveznek és jelenleg "Class 4" néven fut, de a coop-ot és a sandbox módot továbbra is szeretnék megcsinálni a SoD-hoz mint ahogy a Pc-s verziót is.

Ezeket az Undead Labs hivatalos Twitter csatornájáról lehet tudni.
3.
3.
eximmice
Én kipróbáltam a demo-t és engem nem vett meg,pedig én is sok reményt fűztem hozzá!Abszolút nem jött át a világvége hangulat és nem éreztem egy percig se,hogy hű de nagy a baj,itt bizony túl kell élni...A mozgásanimációk borzalmasak a párbeszédekkel együtt.Nemtudom nekem süt a gagyiság az egész játékról,de ez csak az én személyes véleményem!
2.
2.
Ecneb
#1: Ezzel nem vagy egyedül! Roppant ígéretesnek tűnik a játék!
1.
1.
Jery
Remelem nem fogjak a PC-verziot is elkaszalni mert nagyon varom mar a megjelenest!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...