Szépen fogy a Mario Kart 8

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 3.
  • Hír
Link másolása
Minden idők leggyorsabban fogyó Wii U-s játéka lett a Mario Kart 8, amely május 30-án került az európai boltok polcaira. Kevesebb, mint egy hét alatt 1,2 millió példányt passzoltak el a kartjátékból.

A múlt hét végén megjelent Mario Kart 8 minden idők legjobban fogyó Wii U-s játéka lett a Nintendo becslései alapján. Világszerte 1,2 millió kópia talált gazdára belőle, ráadásul az Egyesült Királyságban 666 százalékkal növekedett miatta a Wii U-k eladása is.

Konkrét eladási adatok nincsenek, annyi azonban biztos, hogy a Wii U-eladások 82 százalékát tették a Mario Kart 8-csomagok - tudtuk meg a GFK jelentéséből.

A Nintendo nagy reményekkel tekint a játékra, elvégre a Wii U-ból március 31-ig mindössze 6,14 millió példány talált gazdára, amely messze elmaradt a 9 milliós tervtől.

A Nintendo of America elnöke, Reggie Fils-Aime szerint a Mario Kart 8 kezdeti sikere bizonyítja, hogy a Wii U "legjobb napjai" még előttük vannak.

11.
11.
DON GONDOCS
#8: Crash Tag Team Racing, Shrek Smash n' Crash Racing, Cars 1-2, Pac Man World Rally , Heracles Chariot Racing, Glorace: Phantastic Carnival
9.
9.
Norbiii
8.
8.
PSP-re milyen Mario Kart-hoz hasonló kartos játék van?
7.
7.
Cristiano
elég jól fogy aki mario fan
6.
6.
aordog
Mindenem a WiiU, de számomra ez a game csak leértékelt árban jöhet számításba.
Ellenben a WiiU Watch Dogs-ot nagyon várom, még akkor is ha lehúztátok az eddigi verziot!
5.
5.
Norbiii
A Mario Kart 8 egy nagy múltú N-es cím, a Nintendo rajongók többsége már nagyon várta ezt a játékot. Az 1,2 millió szerintem nagyon magas szám, ebből is látszik, hogy ha van kimagaslóan jó játék, akkor a Nintendo-s törzsközönség megmozdul, és azért sosem voltunk kevesen! :)
4.
4.
Ez egyértelműen system seller, több ilyen kéne a Nintendonak!
3.
3.
myrte
És még jön idén 1-2 olyan cím, amiért szintén érdemes beszerezni :D
1.
1.
"Szépen fogy a Mario Kart 8"
Naprol napra egyre vekonyabb a doboza...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...