Launch traileren a Murdered: Soul Suspect

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 4.
  • Videó
Link másolása
Pénteken jelenik meg az Airtight Games komor hangulatú akció-kalandjátéka, melyben egy meggyilkolt detektívet alakítunk, aki holtában sem teszi le a lantot. Addig nem nyugszik, míg kézre nem keríti az elkövetőket.

Durva napok köszöntenek az álmos kisváros, Salem lakóira. Habár boszorkányoktól nem kell tartani, egy sorozatgyilkostól igen. Ronan O'Connor életében is egy rendíthetetlen detektív hírében állt, holtában pedig egyáltalán nincs vesztenivalója.

Június 6-án indul a versenyfutás az idő ellen PC-n, Xbox 360-on, Xbox One-on, PS3-on és PS4-en - vajon hősünknek sikerül kibogoznia a szövevényes szálakat?

Íme, a launch trailer:

18.
18.
DON GONDOCS
Oké nem lett egy grandiózus játék, de még így figyelemreméltóbb mint sok játék xedik folytatása. Én személyszerint várok egy folytatást és remélem nem fog eltűnni a süllyesztőben.
17.
17.
FherT
Kurva állat játék a vége felé vagyok és abbahagyhatatlan.
Gyűjtögetni való van bőven, de itt nincs rossz szájíze a gyűjtögetésnek.
Nem egy L.A. Noire, de azt a közel 10 órát megéri.
Nyári laza falatnak kóser.
16.
16.
NGoHTBATiSTA
15.
15.
KeXxX
#14: Hagyjad már.. az anyanyelvét se beszéli (feltéve ha a Magyar az?), hogy értene meg egy angol és ráadásul nyomozós játékot? oh.. come on
14.
14.
NGoHTBATiSTA
ebből inkább egy filmet kellett volna csinálni!! úgy ahogy a deadly premonition ból sorozatot... cristiano te megint miről beszélsz?? állj már le a fűről!!
13.
13.
Tyler89
#6: Kicsit csalódott vagyok. Én is nagyon vártam a játékot, tegnap már láttam az értékeléseket és eléggé elbizonytalanítottak, de gondoltam azért húzzák le, mert nem egy "A" kategóriás gyártó terméke. De ha tényleg ennyire együgyű, hogy alig kell gondolkozni, és csak egy irányba lehet haladni, akkor azt hiszem fájó szívvel mondom le az előrendelést. Hiába, a klassz történet és pazar látvány! Kár... :(
12.
12.
DarkLord
#11: Sőt, ha régi cikkeket megnéztek , mindig istenítettem a játékot, mert annyira vártam... a másik a játék kb. 4.5 - 5 óra.
11.
11.
DarkLord
#10: A történet nagyon rendben van, épp ezért idegesítő, hogy a játékot elrontották azzal, hogy mindent eléd rak és még az opciók között se tudod kikapcsolni, hogy ne mutassa miket kell megnézned egy adott nyomozási helyszínen. A történetre dobnák egy 8.5 , a játék menetre 2.5 így kijön egy 5.5 pont a játékra ami reális, mint a műfaj kedvelője adhatnék rá. A grafika jó, de ugye ezt én nem szoktam nézni egy pontozásnál.

Hidd el én is megakartam venni, hogy jól mutat, majd a polcon, de ez nem éri meg sajnos.
10.
10.
hedzsooo
#4: Oh! Nos, így már értelek, egy ilyen műfajú játéknál ez szerintem is nagy baki, ha mindenre rávezet a játék magától, semmi agyalás, vizsgálgatás, nyomozás sem kell ahhoz, hogy tovább tudjál haladni benne! :/ ...Pedig már gondoltam, beszerzem, de akkor inkább várok, h még milyen infók jönnek azoktól, akik végigjátszották, de ha tényleg úgy van, ahogy írtad, akkor inkább nem is fogom az időmet vele vesztegetni. ...A TÖRTÉNET mennyire jó neki, mondjuk egy 10-es skálán???
9.
9.
Cristiano
8.
8.
Macifasz
#5: Na igen, ez meg a másik, hogy olyan szinte egyértelmű benne minden nyom, hogy ha csak nem szellemi fogyatékos valaki nem jön rá mindenre elsőre. Kihívás faktora kb. a nullával egyenlő. Komolyan mondom, a Batman Arkham Origins nyomozós részei jobban megdolgoztattak, mint az itteni küldetések.
7.
7.
Macifasz
#3: Én egyetértek vele. Borzalmasan lineáris lett. Minden, ami előzetesen érdekesnek bizonyult, az kb. 20 percig az, aztán elmúlik az újdonság varázsa, és hiába haladsz előre, nem mutat újat vagy újúl meg kicsit. Plusz emellett a játék erőszakosan egy irányvonalat erőltet folyamatosan, és hiába keresnél te más, alternatív megközelítést, amíg nem találod meg a játék által megírt script utat, addig nem tudsz előrehaladni a sztoriban. A kis apró elfoglaltságok pedig nagyon hamar önismétlővé és monotonná válnak, valamint a világ amiben játszódik unalmas és nem elég érdekes. Én nagyon vártam annó, de elég nagyot kellett csalódnom. :-(
6.
6.
DarkLord
És ezt a csalódást úgy írtam, hogy úgy ültem le játszani, hogy na végre egy játék amit személyre szabva nekem készítettek...erre jött a semmi, hogy nem kell gondolkodni a játékban. Én azért vártam némi kihívást a játéktól nem, mint a lehülyéző kollega , akinek biztos tetszeni is fog, mert ő úgyse bírná megoldani, ha tele lenne nehezebbnél nehezebb puzzle-vel.
5.
5.
DarkLord
#3: Most erre reagálnom kéne? Pont az ilyen primitív embereknek tervezték ezt a játékot mint te. Ne félj nem fogsz elakadni sehol, mert a játékban nem kell gondolkodni csak visz előre magával , pont az értelmiségi szintedhez mérték :)

És ezért lett óriási csalódás, mert semmin nem kell benn gondolkodni a történet jó azt ennyi, de kéremszépen ez egy nyomozós játék nemde?...akkor meg hol van belőle a gondolkodás meg stb.
4.
4.
DarkLord
#2: Végigjátszottam és a történeten meg a grafikán kivül semmi sem jó benne. A nyomozási rész egy nulla, majd rájöttök ti is. Nincs játékélménye.
3.
3.
toriell
#1: Szerintem meg Óriási hülye vagy.
2.
2.
hedzsooo
#1: Mié' ? Mások szerint, v. szerinted?
1.
1.
DarkLord
Óriási csalódás lett!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...