E3 2014: Hunt: Horrors of the Gilded Age videó

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 12.
  • Videó
Link másolása
A Darksiders fejlesztőiből verbuvált Crytek USA egy westernkörnyezetbe ágyazott horrorjátékot készít. A kooperatív mókára kihegyezett program végre megmutatta magát - lehet, hogy az idei expó meglepetésével van dolgunk?

A Vigil Games romjain szerveződött Crytek USA megígérte, hogy az idei E3-on bővebben is bemutatja a hónap elején leleplezett Hunt: Horrors of the Gilded Age-et, s betartotta a szavát. A négyfős kooperatív módra kihegyezett produktumban mindenféle földöntúli rémséget lőhetünk halomra az 1800-as évekre jellemző fegyverekkel, külső nézetben.

Egy louisianai boszorkány csatlósaival gyűlik meg a baja a társaságunknak, a karakterek masszív esőkabátot viselnek, éjszaka van, a fények hátborzongató fényeket festenek a vidéki házakra. Találunk pisztolyokat, sörétes puskákat, íjpuskákat, de még lángszórót is - a fegyverfelhozatal tényleg impozáns. A Left 4 Deadre jellemző darálás itt nem kifizetődő, a mordályokat csak nagyon lassan tölthetjük újra, nem ritka, hogy csak egyetlen golyó fér az adott csúzliba.

A mocsárvidék véletlenszerűen generálódik minden alkalommal, így soha nem tudjuk, hogy a főellenség pontosan hol lapul. Ha nem élesztjük fel társainkat, előfordulhat, hogy élettelen teste legközelebb egy koporsóban pihen majd, netán egy póznán lóg.

A hangulat mindenesetre zseniális, a rémségek változatosak, az 1800-as évek végére jellemző atmoszféra remekül átjön.

A Hunt: Horrors of the Gilded Age PC-re, Xbox One-ra és PS4-re készül, a zárt bétateszt idén ősszel veszi kezdetét. 

3.
3.
Dercsi
A minőséggel a látottak alapján semmi kétségem, csak ez a coop móka nem tetszik...
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...