Riftlight - a Rust fejlesztőinek új játéka

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Bemutatta legújabb játékát a Facepunch Studios. A Riftlight az ígéretek szerint hiánypótló anyag lesz, a twin-stick lövöldék és a szerepjátékok keresztezéseként fogható fel tulajdonképpen.

Egy blogposztban jelentette be legújabb játékát a Facepunch Studios, a fejlesztés korai stádiumában járó és az ígéretek szerint hiánypótló Riftlightról Adam Woolridge vezető fejlesztő írt bővebben.


A Riftlight egy "twin-stick" lövöldözős játék, amit RPG-elemekkel dobtak fel a készítők; lesznek benne kasztok, képességek, illetve lehet majd szintet lépni és lootolni is. Három kaszt, azaz tulajdonképpen három különböző űrhajó közül választhatunk majd. A Melee csak közelre tud lőni, az energiasugara viszont minden támadással egyre nagyobb és nagyobb lesz, ha pedig nem harcolunk, zsugorodni kezd. A Caster ugyan könnyebben sebezhető, mint a többiek, de cserébe "király varázslatokat és más mágikus dolgokat" használhat majd. Végül ott a Ranged, ami a lövöldözős műfajhoz leginkább passzoló kasztot takarja. A fejlesztők kooperatív módot is ígérnek.

A játékról keveset tudunk egyelőre, és a munkálatok még csak most kezdődtek, de a Facepunchnak az a célja, hogy minél előbb játszható verziót adjon ki a játékosoknak. Ez a hozzáállás nem meglepő: a Garry's Modot is fejlesztő csapat másik projektje a Rust, ami egyelőre csak a Steam Early Access keretein belül érhető el, ott viszont nagyon is népszerű.

5.
5.
mestermagyar
#4: Miért, szerinted miért early access? Ki nem fogod találni...

Én speciel nem is akarom, hogy beta-ba lépjen, (rust van meg, arról beszélek most) először kerüljön bele jó sok tartalom. Egy tizedkész játékról nem tudsz normálisan véleményt mondani, még várjál vele.
4.
4.
pjoco
DayZ, Rust, Forest, mindet ótvarnak tartom. Egy félkész nem tudok rá kifejezést. Kiváncsi vagyok hogy egyáltalán mikor lépnek bele bétába. Egyikre se adnék ki komolyabb összeget.
3.
3.
Gamerdavid
Jó játék a Rust, csak még nagyon Alpha. Úgy mint a Forest, csak nyolcad annyira nem bugos.
1.
1.
mestermagyar
MÉG NEM FEJEZTÉK BE A RUSTOT!

Ilyenkor kezdek kételkedni, hogy gyorsan fog haladni a fejlesztése a többi játékuknak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...