GC 2014: Mortal Kombat X - traileren Kano

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 12.
  • Videó
Link másolása
Ahogy arra már utalgattak a fejlesztők (és persze lehetett is sejteni), Kano az új Mortal Kombatban is visszatér. A játék legújabb trailere most róla szól, Ed Boon vázolja fel nekünk a képességeit.

Ahogy mindenki más a Mortal Kombat X-ben, Kano is három különböző stílusban harcolhat. Ha a Cutthroat-irányt választjuk, a késelős kombókat kapjuk meg, a Cybernetic Kano a lézerszemét és a különböző fegyvereket, például a gránátokat részesíti előnyben, míg Commando-variációban a közelharcra mehetünk rá.

A Mortal Kombat X 2015-ben érkezik PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra, az új trailer a Jungle nevű pályáról is lerántja a leplet:

12.
12.
Norbaa
#9: Elég furán élvezhetsz xD
11.
11.
Drazhar
#4: Nem feltétlen a játék élettartamát akarják növelni, hanem a "karakterszámot". Mert ha így beleraknak 20 harcost, akkor az valójában 20*3, és ugye mind az előző MK-nak, mind az Injustice-nak a válaszható karakterek száma volt az egyik negatívuma.

Egyébként Kano nem volt különösebben kedvenc, de itt milyen brutál már? :D
10.
10.
aron1488
Szerintem nagyon jó játék lesz a grafika a különféle stílusok a karaktereknél, egyedül az új karik nem jönnek be abszolút nem mortal kombat-osak.
Esetleg valaki hallott valami hírt hogy hány karaktert terveznek a játékban, elvileg 24 rublika van abból már megvan 8 szóval nem valami bő a választék mortal kombatokhoz képest, remélem tévedek! Mondjuk én Reptilet Noobot Raint Ermacot Smokeot alap karakternek tartom remélem bennt lesznek
9.
9.
biohazard rex
A Fatality a végén olyan mintha épp elélveznének és még a kamera beállása is tesz rá egy lapáttal :D
8.
8.
Quent1n
Nekem annyi a bajom, hogy kissé hiányzik az MK hangulat az MK atmoszféra. Nem értem miért nem lehetett a Shinok vonallal folytatni és a már meglévő de anno gyengébben kidolgozott karaktereket visszahozni (Fujin, Reiko stb) aztán utána bőven ráértek volna variálni. Cassie Cage? Meg ilyen Cyber Kano? Hát nem tudom... Mint játék tetszik jók a helyszínek, kidolgozott minőségi cuccnak néz ki és a különféle harci stílusok is telitalálatnak tűnnek (bár pont Kano-nal szerintem nagyon bénán néz ki, hogy a színek váltakoznak, inkább lenne rajta valami egyedi kiegészítő vagy más ruha), de az MK feeling nem kapott el.
7.
7.
kopic
Itt az igazi Kano !
http://www.youtube.com/watch?v=D9lYxBBR8w4

:D
6.
6.
Ótvar
#4: Szerintem minden karakternek lesz valamennyi alap kombója, azon felül meg a harcstílus váltásakor a szuperkombók és komplikáltabb kombók változnak.
5.
5.
DarkLord
MK 1-ben bírtam a Kano-t (szerintem kinézetre még az a legjobb), de aztán a 3.-ban már nem csíptem és utána se. A 2011-ben is szinte alig játszottam vele. Itt se jobb a helyzet...viszont ez a pálya elég korrekt.

Eddig nálam a pályák kivitelezése viszi ebben a játékban, mind nagyon korrekt, a karakterek még mindig nem tetszenek kivétel a 2 régi Sub meg Scorpion.
4.
4.
Dízel
Nem tudom miért kellett megbontani a harcstílusok komplexitását. Talán így akarják növelni a játék élettartamát?!
A kérdés az, hogy ha 1-1 harc stílust veszünk csak, akkor annyi kombót kapunk, mint az előző részben 1 teljes karakter, vagy harmad annyit, és elosszák a kombok mennyiségét a 3 harc stílus között, mert az csalódás. Viszont, ha mind a 3 stilus egyenként tartalmaz annyi mozdulatot mint egy teljes karakter az előző részből akkor szavunk sem lehet. sőt.
3.
3.
paraszt
Remélem nem hagyják ki a jóból Sektor-t és Cyrax-et se :)
1.
1.
Ra1D3n
Más oldalon olvastam fanyalgásokat, de az eddig látott karakterekből talán ezzel a legfolyamatosabb a kombózás, na meg piszkosmód tetszik a karakter brutalitása. Elég jónak ígérkezik ez az MK:X :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...