GC 2014: Először mozog a Life is Strange

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 14.
  • Videó
Link másolása
Végre mozgásban is megcsodálhatjuk a párizsi Dontnod Entertainment epizodikus formában megjelenő kalandjátékát, a Life is Strange-et. Főszereplőnk képes visszatekerni az időt, ezzel megelőzhetőek a katasztrófák.

Ahogy azt pár napja írtuk, a történet egy fiktív oregoni városkában, Arcadia Bayben játszódik, ahol egy Max Caulfield nevű diák és barátnője, Chloe egy másik társuk, Rachel Amber eltűnése után kutat. Max, aki öt éve nem járt már Arcadia Bayben, hamar felfedezi, hogy különös képessége van: képes visszapörgetni az időt és ezzel a játék történetét is megváltoztathatjuk.

A Remember Me-ről elhíresült fejlesztő most hosszabban is bemutatja a PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re megjelenő kalandjátékot.

8.
8.
Yagami Light2626
Ha nem írjáki hogy "TV,magazines,coffee" akkor hülyén halok meg
7.
7.
McDuff
#5: miért a heavy rainben nem így volt? vagy a beyond two soulsban? vagy a The Walking Deadben? DE. mégis nagyszerű játék mind!
6.
6.
serioustomy
#5: Gondolom azt majd ki lehet kapcsolni, akit zavar vagy akinek így túl könnyű lenne. Egyébként nekem rohadtul bejön az ilyenfajta kalandjáték, és szeretem az időutazás témát is. Viszont nekem csak egyetlen negatívumom van a játékkal szemben, az az epizódikus megjelenés..
5.
5.
Stranger
Oda van nyilazgatva h mivel lehet interakcióba lépni? O:
4.
4.
bodortamas1
Egész jó eddig, bár még szinte semmit nem láttunk.
3.
3.
Cristiano
2.
2.
Moldren
Nekem nagyon bejön a hangulata. Szerintem meglesz. :]
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...