GC 2014: Star Citizen videóözön

Link másolása
Hat új videó érkezett az immár 50 millió dollárból készülő Star Citizenből. Ne számítsatok maratoni hosszúságú mozgóképekre, de azért elkaphattok pár érdekességet a jövőre érkező játékból.

Az hiszem, nem kell bemutatni senkinek a Star Citizen sikersztoriját, melyhez már 50 millió dollárt gyűjtöttek össze a játékosok közösségi finanszírozás segítségével. A játék valamikor jövőre fog megjelenni PC-re.

23.
23.
Benjago
Hát ez érdekesnek tűnik, még nem is hallottam róla.
A grafika eszetlen jónak tűnik, bár volt 2 videó ahol eléggé pixeles, de ez még így ugye csak korai verzió. Kíváncsian várom, remélem valami értelmes lesz belőle :)
20.
20.
randall13
Baszki, miafasz ez a játék? Minden videó mintha egy teljesen különálló játékból lenne kivágva. A grafika meg... konkrétan magam alá fostam. Írtátok, hogy kipróbálható már egy korai verzió; ez real-time is így néz ki? Gyanítom igen, mert azért volt pár grafikai bug. Az biztos, hogy ezt a játékot 10 évre tervezték és nem 1-re, mint azt ma már szokás.
19.
19.
Farkas P.
Ezek a kommentek nem rosszak, de nekem is írnom kell mostmár :)

Pay2Win hát amíg kitudom szedni a hajóból az egyént ezzel bukta a hajót felszerelést és a szállított árút és rakat jó kedvet :)
Biztosítás egy dolog de abból nem fog tudni venni még egy ugyan olyat mert csak kisebbre fogja neki futni hacsak nem vesz valós pénzért amit egyébként más játékokban is meglehet tenni Eve o.... és senki sem halhatatlan.

Majd ha megjelenik lesznek magyar corpok/klánok és lesz magyar kalóz klán is majd azok bebizonyítják hogy nincs halhatatlan hajó és ahogy elnéztem a videókat és dogfight ot itt többet fog számítani a pilóta tehetsége mint a hajója de lehet tévedek bár kétlem. És a játék összetettsége miatt itt lehet majd rendesen taktikázni és nem lesz elég szembe menni vele és nyomogatni egy gombot (F1..)

Összességében ha tartják magukat a szavukhoz már pedig a a csapból is ez a játék folyik akkor nagyot fog szólni de ha csak fele igaz akkor is egy új szó szoros értelemben új és nem sokadik ctrl-c ctrl-v játék kerül piacra. Amikor megjelenik akkor sokan fogják lerohanni az űrt sokan már bevásároltak maguknak több hajót és már most úgy gondolják hogy majd ők lesznek a helyi vérpistikék de ők lesznek az elsők akik kikopnak a játékból mert kilövik sorban a hajóit :)

És hogy 50 millió dollár, kit érdekel ha jó lesz? :D Nem egy ember és nem egy cég adta a pénzt a játékra hanem rengeteg player és ez szerintem egy jó dolog amíg nem Stomping land féle átejtés ezt pedig ez esetben kétlem :)

Lehet ezért a véleményemért utálni trollkodni de én várom a kiadást és hogy kiforgathassunk pár pilótát a hajójából :)
16.
16.
torz_on_borz
#15: Egyébként pont a hajó elvesztés ( még ha van is biztosítás ) és a perma death miatt nem p2w a játék.
Csak hát ez egyeseknek nem esik le. :D
15.
15.
HerodPK
Hát ez kurva jo :D mivel tudom ez még sokára jon csak ki addig berendeltem az elite dangeroust :) és hogy miert hypoljuk ennyire.... mert pl bizonyos évenkenti FPS el ellentetben ez tenyleg hoz valami ujat :D pl. soha nem lehetettmég játékban eddig leszálni igy bolygokra..... és ne hozzátok a mass effectet , mert ez teljesen más. Jo igazatok van... ha kilonek kampec ha nincs biztositásod és igen kcisit pay to Win szaga van , mert eggyes fanok megvettek nagyobb hadihajokat is. Perma insurance-val és igy nem fer velunk semben mert ok soha nem bukják el a shipet . de van potenciál benne rengeteg! és én várom a megjelenést. és tuti nem én lesek az egyetlen aki aprankent gyujotget majd minidig nagyobb és nagyobb hajokra! Persze nem mondta senki hogy játsz egyedul . Sztem pl ha a guild kipenzel egy nagyobb kerrirert.. ott már mehetek 10-20-30 an is egyutt ugy hogy a te pici hajod oda van bedokkolva. :D Szeritem hatalmas otlet és van mogotte háttér is akik valováltják. Mind a játékosok akik pénzelik mind a fejlesztok akiktol az otlet származik. GTA V hoz kepes 4 ennyi penzbol AAAAAAAAAAAA cim azért nem is rossz ;)
12.
12.
BlazeH
#4: Már miért ne fizetnének? Még Magyarországon is ugrana az adóhatóság egy nyilvános felületen ekkora pénzt összeszedő vállalkozásra ha nem fizetnének a munkavállalóik és egyéb adókötelezettségeik után, nemhogy egy olyan országban ahol jól működnek ezek a dolgok (abba már bele se merek menni hogy lehet hogy fel se merül bennük hogy adót csaljanak).
11.
11.
Zuzda18
30-40 $ -ért akár te is kipróbálhatod.(Ennyi a minimum a korai hozzáféréshez.)Nekem is egy 40 dodós csomag van.pár órát elvan vele az ember,mert még csak a hangárban tudsz menni,illetve van 2 pálya ahol harcolhatsz az általad vásárolt csomagban lévő űrhajóval.Grafikailag nagyon szép,csak furcsa,hogy az űrben egy szűk térben folyik a harc.Nem olyan mint az Elite dangerous. Annó az Oculus DK2 miatt ruháztam be rá,de aszem még nem támogatja a dk2-t.(Csak jövőhéten tudom ellenőrizni mert akkor jön a dk2)Az Elite:Danegerous személy szerint nekem jobban bejön.Szintén lehet korai hozzáféréssel játszani vele,és jóval nagyobb tartalmat kapsz cserébe.(Ez már támogatja a DK2-t.Bár atom nehéz a játék.)
9.
9.
kredencferenc
Na bocs elcsesztem.... A hivatalos adat szerint a GTA V ára 265 millió volt és ebben benne van a marketing.
Itt a cikk: http://www.ibtimes.com/gta-5-costs-265-million-develop-market-making-it-most-expensive-video-game-ever-produced-report
8.
8.
kredencferenc
#7: Itt van tessék: http://www.gamesindustry.biz/articles/2013-02-01-gta-v-dev-costs-over-USD137-million-says-analyst
7.
7.
Stranger
#4: Én meg azt kérdezném, hogy miért kerül olyan sokba a marketing? Egyébként van hivatalos infó arról, hogy mennyiből készül a GTA5? Vagy más mai AAA-s játék.
6.
6.
kredencferenc
#4: Nem igazán vagyok tisztában azzal, hogy a kickstarteres projectekre adott pézre milyen adóügyi szabályok vonatkoznak pontosan, de az 100%, hogy nem hagyják náluk az összeset. Maszekba meg nem igen csinálhatják, ha pénzt adnak a készítésért az embereknek, inkább olyan vállalkozásféleképpen tudnám elképzelni a dolgot, úgyhogy tuti vonnak le járulékokat meg minden egyebet.Nos a lényeg az, hogy ez az 50 millió nem is olyan sok pénz egy ekkora volumenű munka elkészítésére. Azért látszik, hogy irdatlanul komolyan gondolják.
4.
4.
KőbányaKispest
#3: Csak gondolom neked nem kell elmagyarázni, hogy a 137-ből 50-80 misi marketing. Tehát, jóformán ugyanott van.

Plusz, a GTAV-öt rendes bejelentett cégen kerezstül cisnlják(ták), míg ezek maszekba, a jóisten tudja mennyi adó befizetése után fejlesztik. Lehet l*fasz adót nem fizetnek az 50 misi után, így megint más.
3.
3.
kredencferenc
#1: A GTA V-öt 137 millából csinálták. Ez fele annyiba nem kerül ráadásul sokkal jobb grafikája van és ezerszer összetettebb játékmenete lesz. Erre nem sok az 50 misi.
Nézd meg a 100 milliós hulladék "dizni" játékokat. Na arra tényleg lehet sokallani.
2.
2.
supair
A játékosok finanszírozzák.Kickstarter!
Amúgy meg igen összetett és nagyon jól néz ki.A Pc-sek kánaánja lesz!
Erre befizetnék én is.
Méltó lesz a nagy elődhöz remélhetőleg.
Mielőtt kommentelsz kicsit nem ártana utánanézni a dolgoknak uram.
1.
1.
Angelwing
50 millió dollár? miért kerül annyiba? mindenki épít magának egy villát,golfpályával,vagy mi a rosseb? háborúhoz nem kell ennyi pénz.az is hülye aki finanszírozta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...