Battlefield: Hardline - januárban újra bétázhatunk

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 21.
  • Korai verzió
Link másolása
A Visceral Games illetékese egy interjúban elhintette, hogy a Battlefield: Hardline következő nyílt bétafázisa januárban veszi kezdetét, nagyjából egy hónappal a megjelenés előtt. De nem biztos, hogy a régi konzolokon is.

A Symthicnek adott interjújában a Visceral Games illetékese megerősítette, hogy a Battlefield: Hardline következő nyílt bétatesztje január folyamán veszi kezdetét - ezúttal Xbox One-on is belekóstolhatunk a rendőrös akciójáték többjátékos üzemmódjába a PC-s és PS4-es változat mellett.

A fejlesztők szóvivője még nem tudta biztosra megmondani, hogy bétázhatnak-e az Xbox 360- és PS3-tulajok, de reménykedni azért lehet. A jelenlegi álláspont csak a PC-s, Xbox One-os és PS4-es kipróbálható változatot erősítette meg.

Mint ismert, a Battlefield: Hardline kifarolt az őszi megjelenési naptárból, csak 2015 elején lát napvilágot, mivel az EA tovább polírozza a játékot.

11.
11.
leviske
#2: Nem a DICE csinálja a játékot, szóval, ha az EA úgy érzi, a BF4 csapat marad a mostani játéka reszelésével.

Mindenesetre az tény, hogy a BF4-es debüt után okos dolog lenne a BF4 tulajoknak valamiféle kedvezményt nyújtani a Hardline árából.
10.
10.
frankdelgado
#6: Hosszú évekkel ezelőtt már a SWAT sorozat is tudta ezt. Sőt! A 4 kiegészítőjében szájba is lehetett vágni még a túszt is, ha behisztizett :). Hogy a picskuba nem jutott még senkinek az eszébe, hogy elővegye és csináljon egy újabb SWAT-ot? Ha annak a játékmenetnek csak a morzsái merülnek is fel, a hardline nekem is be fog jönni....Asszem az új Rainbow Six is ilyen lesz...vagy még jobb.
9.
9.
Lombardo
#8: Oké, már látom a másik cikket.
8.
8.
Lombardo
Kövezzetek meg, de úgy volt, hogy október-november körül jön ki a full. Most látom, hogy "as soon as it is released", de hogy januárban új béta... A legutóbbiba ráadásul 50 regisztrációs kísérlet után sem küldött kulcsot, pedig eddig az évek alatt az összes BF-et megvettem.
7.
7.
KeXxX
6.
6.
Angelwing
single player videó megvett kilóra,brutál tetszik,az hogy ráfogod az emberre a fegyvert,az meg megadja magát,nagyon LOL,meg sokkoló is van benne,széttsokkolod a népet :) nagyon várós! :)
5.
5.
DON GONDOCS
Szokatlan lépés ez az EAtől, talán tanultak a hibáikból.
3.
3.
ALpH4
de legalább várnak még egy évet vele és nem egyből a 4 után adják ki....
2.
2.
Dark_Temptation
felesleges hülyeség. még a bf4 is full bug de már jön az új rész? szégyen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...