Novemberben jön a Wii U-s Watch Dogs

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 11.
  • Megjelenés
Link másolása
A kiadó eddig adós volt a Wii U-s Watch Dogs megjelenési dátumával, ám most napra pontosan megerősítette azt. Elsőként a Ubisoft Mexico Facebook-oldala szellőztette meg a premiert, majd jött a hivatalos blogbejegyzés is.

Miután februárban a Ubisoft bejelentette, hogy a Watch Dogs Wii U-s verziója késni fog, ráadásul nem is keveset, sokáig nem lehetett tudni a pontos dátumot. Egyedül annyi volt biztos, hogy az ősz folyamán landol a játék ezen a masinán, bár voltak, akik a port elkaszálását vizionálták. 

A kiadó végre előállt a hivatalos állásfoglalással: Aiden Wii U-s kalandja november 18-án indul az Egyesült Államokban, míg november 20-án Európában is.

A Nintendo-tulajok jól becsüljék meg a hackelős címet, elvégre a Ubisoft augusztusi nyilatkozata szerint a belátható jövőben a Watch Dogs lesz az utolsó 18-as karikás játék a Wii U-n. Bár a Ubisoft a Nintendo régi szövetségesének számít, a bevételeinek mindössze 3-4 százaléka köthető a Wii U-hoz, a Just Dance 2015 után pedig egyelőre semmiféle Wii U-s bejelentés nincs terítéken a következő évekre.

Köszi, RangerFox!

12.
12.
Cristiano
10.
10.
trion96
#9: Meg azért azt se felejtsük el, hogy a wii u verzión sokkal többet dolgoztak.
Ps3-on és xbox 360-on csak egy összecsapott valami, ennél azért többet tudnának ezek a konzolok.
Kis túlzással még a GTA 4 is szebb.
9.
9.
zoomer
#6: Felesleges..egyértelmü h szebb lessz a kis Nintendon,láttam-tapasztaltam egy két multiplatform cimet a jó öreg PS3 bol amit toltam is Wii U szebb.Ez nem szarkazmus ez tény a PS3 kiöregedett az más kérdés h támogatottabb mind közül de a kis Wii U csak 2012 system.
6.
6.
aordog
Akkor jöhetne egy Wiiu- PS3- 360-as összehasonlító videó. Remélem kellemesen csalodom a gépemben:)
5.
5.
aordog
Előrendelve!!
Sajnálom, hogy így alakult az Ubi és a Nintendo kapcsolata. AC3,AC4,Splintell,Rayman,Zombi U,
Mind hatalmas game a WiiU-n, még akkor is hogy a fele átirat.
Remélem minden Wii U talaj beszerzi magának. Természetesen ha így lenne, akkor az Ubi is változtatna az álláspontján. A többség dönt, azaz mi Wiiu tulajok!
4.
4.
zoomer
Micsoda? az Ubisoft utolso 18plusszos játéka!!:( Nintendora ajjaj nem lessz ez igy jo akkor nincs is tervbe Zombi U folytatás,kár pedig biztam az Ubisoftban ök legalább letesznek vmit a Wii U asztalára.
3.
3.
Norbiii
Király, tuti vétel lesz! :)
1.
1.
godach
Mint mondtam, örülök hogy a Nintendo tulajdonosok is megtapasztalhatják a hackelés világát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...