Sniper: Ghost Warrior 3 bejelentés

Link másolása
A lengyel City Interactive bejelentette, hogy folytatódik a Sniper: Ghost Warrior-sorozat, melynek új epizódja valamikor 2016 első felében várható. PC mellett PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik a játék.

A City Interactive bejelentette Sniper: Ghost Warrior 3-at, melynek helyszíne ezúttal egy kelet-európai konfliktus lesz. Bár az első és a CryEngine által hajtott második rész sem ért el kritikailag sikereket, a sorozat közel 5,5 milliós eladott példányszámmal büszkélkedhet, ezzel pedig a kiadó legsikeresebb címe. 

A harmadik rész fejlesztésében részt vesz az ex-rebellionos Steve Hart is, akinek van már tapasztalata a témában, hiszen a Sniper Elite V2 fejlesztésében is közreműködött. A fejlesztők sandbox játékmenetet és óriási bejárható területeket ígérnek, de ezen kívül nem sok információt osztottak meg a játékról.

A Sniper: Ghost Warrior 3 valamikor 2016 első felében fog megjelenni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

20.
20.
NECROSMOKE
Nekem tetszett mindket GHOST. Evezredet fejlodtek a regi jatekaikhoz kepest. Ez is hozni fogja a GHOST-os feelinget. En varom.
18.
18.
manderel
#17: A Lords of the Fallent nem ők fejleszetették, hanem a Deck 13, Tomasz Gop ex-Witcher producerrel az élen. A City csak kiadta. :)
17.
17.
Raam989
A Lords of the Fallen után nagyon bízom benne, hogy mostantól legalább azt a színvonalat tartják majd minden játékukban.
16.
16.
NoRush
Az első rész nagyon nem tetszett, viszont a másodikat meglepő módon 2x is végig pörgettem. Az Enemy Front pedig hozta a kötelezőt, szerintem az egy gyenge 7 pontos játék volt a 10-ből.

Megszavazom nekik a bizalmat, hátha...
14.
14.
godach
Nem szabad bántani a csapatot. Nagyon szépen haladnak.
Sniper: Ghost Warrior
Sniper: Ghost Warrior 2
Dogfight 1942 (Kényelmetlenül és pofátlanul lop az Ace Combatból, de rettentően jól csinálja)
Enemy Front
Kezd azért zárkózni a csoport felfelé. Igaz lassan, de azért jól csinálják. Az EnemyFront és Doghight pedig meglepően jól sikerült.
12.
12.
PaprikaJancsi
#10: Sok sikert a platinához !
-
A City az én szemeben is sokat nőtt, már inkább azt mondanám, hogy az erős középkategóriában vannak.
10.
10.
izolee69
#8: Igy van. Leszámítva néhány (leginkább csak idegesítő, de a játékmenetet nem befolyásoló) bug-ot, nagyon hangulatos kis játék lett. Már csak 5 trófea kell és megvan a platina. :)
Szerintem a CI ezek után megérdemli, hogy komalyabban vegyék.
9.
9.
kopic
Úristen...

von_Wolf:
+1
8.
8.
Gykrizsi
Azért a Lords of the Fallen elég ütős lett. Nem mondom, hogy ez jó lesz, de ott már bizonyítottak, hogy tudnak ők igényes munkát is végezni.
7.
7.
randall13
1.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...