Bezárt a Robotoki, jegelték a Human Elementet

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 21.
  • Hír
Link másolása
Robert Bowling posztapokaliptikus túlélőjátékának munkálatai szünetelnek, miután a Studio Robotoki beszüntette működését. Szerencsére van rá esély, hogy a projekt újból feltámadjon, de ahhoz új kiadót kell találni.

Látszólag túl nagy fába vágta a fejszéjét Robert Bowling csapata a Human Elementtel. Miután a Nexon személyében sikerült a srácoknak kiadót találni a nyitott világú túlélőjátékukhoz, egy ideig free-to-play címben gondolkoztak.

Tavaly novemberben szakítottak az ingyenes üzleti modellel és igazi prémium alkotásként készült tovább a Human Element. A decemberi The Game Awardson megkaptuk az első trailert is. Akkor még bizakodtunk.


Az egykori Call of Duty-fejlesztőkből verbuvált Robotoki csapata most hivatalos közleményben adta tudtunkra, hogy a csapat ezen a héten bezárt és a játék fejlesztése jelenleg szünetel. A Nexon és a Robotoki közti partnerségnek annyi. Noha Bowling szerint jelenleg is tárgyalnak egy új kiadóval, saját pénzből addig nem tudják finanszírozni a projektet, amíg nyélbe nem ütik az üzletet.

A Human Element 35 évvel játszódik a zombiapokalipszis kirobbanása után, karakterünket belső nézetből irányíthatjuk, míg a világ teljesen nyitott lesz. A játék remekül ötvözi az akciót, az erőforrás-menedzsmentet és a stratégiázást.

A CryEngine-nel hajtott online túlélőjáték idén novemberben jelent volna meg PC-re, reméljük, hamarosan stabilizálódik a helyzete. 

3.
3.
Dreadlox
Sztem senkinek nem fog hiányozni, az utóbbi évek tapasztalatai után *khhhmWarzkhhmmmH1Z1khhmmm
2.
2.
crytek
A CryEngine-nel hajtott online túlélőjáték .Itt a baj ,hogy online. Ha single lett volna még ejtek is érte egy könnycseppet ,de így hulljon a férgese!
1.
1.
PaprikaJancsi
Gyorsan jött, gyorsan ment :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...