Nincs veszélyben a Homefront: The Revolution

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 10.
  • Hír
Link másolása
Noha már hónapok óta nem hallottunk a Deep Silvernél készülő Homefront: The Revolutionról, a kiadó megnyugtatott mindenkit, hogy nem törölte az FPS-t és nincs elfelejtve sem. Azaz tutira el fog készülni.

Tavaly nyáron hallottunk utoljára a Homefront: The Revolutionról, miszerint a Crytek eladta a játék jogait a Deep Silvernek, továbbá a fejlesztőcsapat is nevet váltott: Crytek UK helyett immáron Dambuster Studios néven folytatja a munkát.

Azóta kínos csend honolt a projekt felől, ám a Deep Silver a minap megtörte azt, és megnyugtatott mindenkit, hogy a Homefront: The Revolution továbbra is fejlesztés alatt van.

A közösségi vezető, Maurice Tan a NeoGAF-en írt posztjában elhintette, hogy ugyan több rajongó a Prey 2-höz vagy a Duke Nukem Foreverhez hasonlítja a shootert, de biztosan állítja, hogy a Dambuster keményen dolgozik a projekten.

A jelenlegi tervek szerint a Homefront: The Revolution idén érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, és Philadelphiában játszódik majd.

Történetünk négy évvel azután kezdődik, hogy az észak-koreaiak elfoglalták az Egyesült Államokat, mi a helyi ellenállás vezetőjeként, gerilla harcmodort folytatva próbálunk majd keresztbe tenni a megszállóknak. A játékban egyjátékos kampány és négyfős kooperatív mód is lesz, a kompetitív multi viszont kimarad belőle. Nyitott világot kapunk majd, a szabadon bejárható terep mellé pedig váltakozó napszakokat és változó időjárást ígérnek a készítők.

Remélhetőleg hamarosan újabb látnivalókat kapunk a produktumról.

5.
5.
K2 The Highest
Sosem értettem, már az első perctől kedzve iszonyatosan jó játéknak tartottam az első részt. Minden percét élveztem, többször is nekiálltam, rengeteg videót is felvettem FRAPS-el belőle. Én, mint Call Of Duty fanatikus, akkor azt mondtam, hogy ez felért egy BO-val.
1.
1.
DON GONDOCS
Hát a videókat elnézve sokkal jobbnak tűnik mint az első rész. Leginkább a freedom fighters és Red Faction: Guerrilla-ra emlékeztet fps-ben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...