Kooperatív móddal jött volna a ZombiU 2

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 31.
  • Pletyka
Link másolása
Azt már eddig is tudtuk, hogy a Ubisoft belekezdett anno a ZombiU 2 fejlesztésébe, és azt is sejthettük, hogy végül a kukában landolt a projekt. Most már arról is van infónk, hogy miről kellett lemondanunk.

A ZombiU csúnyán elhasalt a kasszáknál, de voltak tervek arra, hogy a Ubisoft folytatni fogja a játékot; 2013 májusában a montpellieri stúdiójuk kreatív igazgatója árulta el, hogy már dolgoznak a második rész prototípusán. 

A ZombiU 2-ből végül semmi nem lett, ezt abból is sejthettük, hogy a Ubisoft még abban az évben elkezdett üzengetni a Nintendónak a Wii U kapcsán, a nem túl pozitív véleményt pedig maga a cég vezérigazgatója, Yves Guillemot fejtette ki, méghozzá a legfontosabb játékipari eseményen, az E3-on - 2014-ben pedig ott folytatta mindezt, ahol legutóbb abbahagyta.

A ZombiU 2-ről nem is nagyon hallottunk azóta, a minap azonban a törölt projektekre szakosodott Unseen64 összekapart némi infót a játékról. Eszerint a Ubisoft Montpellier a prototípus elkészítésénél nem is jutott tovább a munkálatok során, az 5-10 fős csapat demójából az viszont már kiderült, hogy az eredeti játékmenetet kétfős kooperatív móddal bolondították volna meg. Ebben az egyik játékos a GamePaddel, a másik egy Pro Controllerrel harcolhatott volna az élőhalottakkal, azonban nem mindig számíthattak egymásra, a pályatervezés miatt néha szét kellett válniuk az előrejutás érdekében.

Hogy mennyit segített volna ez a koncepcióváltoztatás a ZombiU-n, illetve közvetve a Wii U-n, azt nem tudjuk már meg, azoknak mindenesetre, akik még bíznak a folytatás elkészültében, itt hagyom azt a tavalyi pletykát, mely szerint a Bandai Namco vette át a projektet...

1.
1.
PaulMarloW
azt sajnálom pc-re nem jött
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...