Szivárog a PC-s GTA Online

Link másolása
A tegnapi 60 fps-sel futó PC-s GTA V trailer után kiszivárgott a játék multiplayer módját bemutató videó is. A március elején konzolokra megjelent Heists frissítés PC-re azonnal elérhető lesz.

Kiszivárgott a PC-s GTA V online módjára fókuszáló trailer orosz verziója. Igazából semmi újdonság nincs a videóban, hiszen azt már eddig is tudtuk, hogy a konzolokra nemrég megjelent Heists frissítés PC-re már az első napon elérhető lesz.

Az előzetest alább tekinthetitek meg:

Tegnap jelent meg a PC-s verzió első trailere, melyet 60 fps-ben is meg lehet nézni. A GTA V PC-s verziója április 14-én jelenik meg.

17.
17.
pszihoapu
#14: exploit? tessek a rockstar jol kezeli a temat:
http://kotaku.com/rockstar-deals-with-gta-cheaters-in-a-very-gta-way-1695605114
16.
16.
pszihoapu
#8: kosz, tovabbra is alig varom! sot meg jobban!:)
15.
15.
amperovszki
mondjuk lenyúlni ezt-azt valaki karijától, vagy ilyesmi

ehh, nem élet ez így...
14.
14.
amperovszki
ja, hogy egy videó szivárgott ki róla. már megörültem, hogy valami faxa kkis exploitról van szó, amivel kalsszul haza lehet vágni mások szórakozását :DD
13.
13.
randall13
#11: Mondta valaki, hogy olyan?
12.
12.
SP4C3F0X
Különben egy 60fps videót miért akarna valaki 30fps-ben nézni? Ez olyan mintha egy színes filmet fekete-fehérben szeretnék nézni, nem értem benne a logikát. Ha ez az egyik újdonság akkor még szép hogy erről fog szólni a videjó. A többieknek pedig ott vannak a régebbi videók a játékról. Egy HD filmet sem azért töltök le mert 360x120 felbontásban szeretném nézni, akkor olyat választok ennyi.
11.
11.
SP4C3F0X
720p60 és 1080p60 így szokták jelölni a 60fps-es videókat. Ez a videó pont nem olyan ami 60fps.
10.
10.
GAMEROD
#1: Akkor te nagyon buta vagy. Nem tűnt fel a youtube lejátszóján a fogaskerék gomb? És az ott szereplő felbontások és variációk? Nyilván akkor lesz 60FPS a videó ha olyan módot választasz ahol a felbontás mellett szerepel a /60FPS
9.
9.
Ruga
bejött* Szerkesztés gomb nem kesz vmikor? :)
8.
8.
Ruga
#6 ha a 4. Rész bejöt akkor az 5. rohadtul nagyot fog szólni! :)
7.
7.
Extol
Ha olyan lesz a multi mód mint 4-ben akkor az nem érdekel. Viszont ha MMO-s lesz akkor király
6.
6.
pszihoapu
a negyedik resz nekem minden idok egyik legjobbja. varom mar mint a messiast. ami szamomra felfoghatatlan, hogy valaki csak azert veszi ki az energiat a zoxigenbul, hogy beirhasson valami hihetetlen bena fikazo kommentet, hogy ot mennyire nem erdekli.:D
5.
5.
goblinfing
"A tegnapi 60 fps-sel futó PC-s GTA V trailer után kiszivárgott a játék multiplayer módját bemutató videó is." Azért van a rockstar hivatalos oldalán is fent igaz? Ezen az oldalon egyre nagyobb faszságokat hordanak össze a postolok.
4.
4.
#2: És ugyan ezt meg ki nem szarja tele.
Engem rohadtul nem érdekel a gta nevű suttyószimulátor, de azt akit igen, meg már játszana vele nem nyomorék videókat akar bámulni csak mert 60 fps.
Kikúrt nagy csírának kő' lenni ehhez.
3.
3.
hadzsime
Mekkora poén lett volna már, ha április elsején bejelentenek mégegy késést :D
2.
2.
frankdelgado
GTA5 hír! 4 óraja fent van és csak egy (most már kettő) hozzászólás van? :) Emberek ez a GTA! 60 fps meg minden!
1.
1.
Talán egyedül vagyok, de engem rohadtul nem érdekel egy videónál, hogy 60 fps-el is megnézhetem-e. Sőt, igazából jutubon még idegesít is, mert nem lehet kikapcsolni. Mért nem nézhetek már 720p-ben sem semmit anélkül hogy 60 fps lenne?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...