Utolsó traileren az Alone in the Dark: Illumination

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Méretes csúszást követően ma végre hivatalosan is megjelent az Alone in the Dark-sorozat következő felvonása, az Illumination. A sorozatot rebootoló felvonás június 22-ig akciósan szerezhető be a Steamen keresztül.

Egy méretes halasztás és két bétakör után végre a Steam virtuális polcaira is felkúszott az Alone in the Dark-sorozat legújabb darabja, a szériát teljesen újraformáló Illumination. A PC-exkluzív akció-horror június 22-ig 14 százalékkal olcsóbban vehető meg, így most csak 29,99 dollárba kerül.


Az új felvonásban a Virginiában található Lorwitchbe látogatunk el, ahol a sötét, démoni erők egész hordájával kell majd szembenéznünk. A külső nézetes akciókat szóló- és többjátékos módban is átélhetjük. Utóbbiban négy karakterosztály közül válogathatunk majd. A vadászok a nehézfegyverek forgatásában jeleskednek, a boszorkányok a fény manipulációjával tudnak borsot törni a démonok orra alá, a papok isteni hatalommal vannak felruházva, míg a mérnökök a különböző masinák kiváló ismerői.

A Lovecraft munkáiból is nagy kanállal ihletet merítő Alone in the Dark: Illumination korai változatáról írt élménybeszámolónkat erre találjátok.

5.
5.
DON GONDOCS
Atari hova tudsz még süllyedni? Én nem tudom ez hogy bír átcsúszni a minőség vizsgálaton?
4.
4.
GAMEROD
https://www.youtube.com/watch?v=aeHFa8XafgU
3.
3.
crytek
#2: Szívemből szóltál. Kár hogy nem takarodtak el még csődbe. Megalázni egy nevet ennyire pff.
2.
2.
XuChi
Szégyen és gyalázat, hogy ezt a rakat szart Alone In The Dark-nak merik nevezni. Ez egy ócska tps shooter!!!!!

Az AID a resident evil őse, tehát minimum rögzített kamera állás, és hiányos lőszerkészlet, kevés mentési pont, paráztatás ezerrel, és LOGIKAI FELADVÁNYOK!!!!!

ROHADJON MEG AZ ATARI HOGY EZT A SZEMETET KI MERTE ADNI EZZEL A NÉVVEL!!!!!!!!!!
1.
1.
PaulMarloW
nem várok tőle semmit átlagos
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...