E3 2015: Kilenc percig mozog a Shadow Warrior 2

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 16.
  • Videó
Link másolása
A rövid bemutatkozó trailer után ma már hosszabban is belenézhetünk a Flying Wild Hog régivonalas FPS-ébe, a Shadow Warrior 2-be. A játék magva a négyfős kooperatív mód lesz, ahol sokkal élvezetesebb a démonirtás.

A múlt héten jelentették be a Shadow Warrior 2-t egy rövid előzetes formájában. A címről annyit tudni, hogy a főszereplőnk, Lo Wang immáron nem egyedül száll harcba, vele tart három másik társa is.

Bizony, a folytatásban kooperatív játékmód is lesz, még mókásabb mészárlással kecsegtetve. Kompániánk tagjai lőfegyverekkel, íjjal és szamurájkarddal indulnak csatába. A játékmenet kellemesen idejétmúlt, de annál élvezetesebb.

Most majd' tíz percen át mozog a 2016-ban PC-re, Xbox One-ra és PS4-re megjelenő Shadow Warrior 2.

5.
5.
kastorhun
#4: És hozzátenném hogy gyönyörűen néz ki.
4.
4.
kastorhun
Az első részét imádtam, és ez még jobbnak tűnik. Az első rész néhány hibáját kijavították, sokkal nagyobb, nyitottabb, a fegyverek sebzése és fizikája jobbnak tűnik, a fejlődési rendszer remélem hogy még jobb lesz, a képességeket remélem itt kijavítják, csak ez a sok közelharci fegyver zavar.
3.
3.
guitarlord
Ez egyelőre elég meggyőző, úgy tűnik végre a lőfegyverek is normális sebzést és fizikát kaptak, bár még nem merném ezt 100%-ra kijelenteni, ellenben az új fegyverek és a kicsit másabb pályadesign nagyon jó, remélem a Coop lesz split screenben is és akkor még királyabb lesz! :)

1.
1.
SP4C3F0X
A régi DOS verzió volt a legjobb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...