E3 2015: Shadow Warrior 2 bejelentés

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A rövid teaser kampányt követően a Devolver Digital és a Flying Wild Hog hivatalosan is bejelentette az új generációs Shadow Warrior folytatását. A második részre 2016-ig kell várni.

A héten már teaselték a játékot, és most végre megkaptuk a bejelentést is: készül a Shadow Warrior 2, amely PC-re, PS4-re és Xbox One-ra fog megjelenni 2016-ban.


Túl sok részletet nem ismerünk egyelőre a folytatással kapcsolatban, de az biztos, hogy a koncepció (sok akció, még több vér és legalább ennyi poénkodás) marad a régi, és legfeljebb csak csiszolgatni fognak rajta a készítők. Újdonság viszont, hogy Lo Wang ezúttal nem csak egyedül szállhat harcba, négyfős kooperatív módban is küzdhetünk majd a Földet megszálló démonok ellen.

5.
5.
vincentvega
Ha végre olyan nuke is lesz a rakétavetőben mint a régi 3D Realms változatban, akkor lesz tökéletes! :)
4.
4.
markoci555
Most vettem meg jó kis leárazáson azt az újat, elég brutál videók vannak róla, nem lehet rossz :)
3.
3.
CJgabor
Az első bár nem volt egy grafikai csoda, nekem mégis nagyon bejött a látványvilág, szerintem fantasztikusan nézett ki. A játékélmény pedig egyenesen utánozhatatlan, szerintem zseniálisan sikerült az első reboot, remélem ez is fog érni annyit. Én speciel ezt a játékot várom leginkább :DD No meg az ArmA 3 kieg. bejelntését. :D
2.
2.
LtK
Az 1 felújított változata nagyon baba volt, szeretettel várjuk,
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...