A Destiny 2 három DLC-je is ingyenesen játszható a The Final Shape megjelenéséig

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 8.
  • Akció
Link másolása
A Bungie június 3-ig minden játékos számára ingyenesen elérhetővé tette a The Witch Queen, a Beyond Light és a Shadowkeep kiegészítőket, pluszban a Destiny 2 elmúlt négy szezonjának tartalmait. Ha valami kimaradt, most pótolhatod.

Alaposan rákészül a The Final Shape rajtjára a Bungie, hiszen minden PC-s és PlayStation-játékos számára ingyenesen játszhatóvá tette a Destiny 2 három expanzióját, nevezetesen a The Witch Queen-t, a Beyond Lightot és a Shadowkeepet is. A játék utolsó négy szezonjának tartalmai is a markunkat üthetik, ám az xboxosok ezúttal kimaradnak a mókából, a többiek június 3-ig nyúzhatják a DLC-ket.

Ne feledjük, hogy a PlayStation Plus előfizetők ugyanebben az időszakban az aktuális kiegészítőhöz, a Lightfallhoz is hozzáférhetnek a májusi Essential-címek részekét.

A Bungie tehát mindent megtesz a siker érdekében, nagy reményeket táplál a május 4-én megjelenő The Final Shape iránt, hiszen a stúdió jelenlegi igazgatósági attól függ, hogy elérnek-e bizonyos pénzügyi célokat, hiszen ha ez nem sikerül, a Sony dönthet úgy, hogy feloszlatja a vezetőséget és átveszi a teljes irányítást a csapat felett.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...