L.A. Noire PC, PlayStation, Xbox

Eredetileg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készült detektív thriller a Rockstar kiadásában, mely később PC-re is megjelenik. A játékhoz már most több DLC is elérhető, és egy Complete Edition is boltokba került.
1301642370

Quantic Dream: az L.A. Noire már most elavult

A Heavy Rain alkotója, David Cage mostanában meglepően sokat beszél, s általában elég keményen oda is mondogat. Most például azt, hogy az L.A. Noire technológiája ugyan nem rossz, de ők már most sokkal előrébb járnak, így nem fognak zsákutcába jutni, mint az előbb említett játék készítői.
1301488200

Filmfesztiválon is bemutatják az L.A. Noire-t

Azon már nem lepődünk meg, hogy a Brit Filmakadémia évről-évre kiosztja a legjobb játékoknak és a legjobb tervezőknek járó díjakat, de olyan még sosem fordult elő, hogy a Tribeca filmfesztiválon játékot mutassanak be. A Rockstarnak és az L.A. Noire-nak ez is összejött.
1300698045

Nem kap gyűjtői kiadást az L.A. Noire

A Rockstar sajnálatos tényt közölt az önjelölt nyomozók számára: nem számíthatunk Collector's Editionre az L.A. Noire-ból, amikor útjára bocsájtja a játékot májusban. A gyűjtőknek ugyan be kell érniük az alapkiadással, viszont a szorgalmas előrendelőknek nem kell lemondaniuk a prémium tartalomról.
1299767701

Megérkezett a második L.A. Noire gameplay trailer

Minél többet látok az L.A. Noire-ból, annál jobban tetszik: a fejlesztők végre megmutatták a játék nyomozós részét, méghozzá egy háromperces gameplay trailer formájában. Jól nézzétek meg, ezek után merje azt mondani valaki, hogy a Rockstar és a Team Bondi egy újabb GTA-klónon dolgozik!
1299229244

Mozgásban az L.A. Noire első DLC-je

Elsősorban az előrendelők számára lesz elérhető a Rockstar detektívjátékának első letölthető tartalma, a Naked City. Egy különálló gyilkossági ügyet kap ezzel főhősünk, melyet majd közvetlenül a megjelenés után tölthetnek le a saját példányukat előre bebiztosító rajongók. Már megtekinthetjük a Naked City trailerét.
1299070836

GDC 2011: Újabb L.A. Noire látnivalók érkeztek

Alaposan meggyűlik a baja a Los Angeles-i rendőrségnek a mániákus sorozatgyilkosokkal, az L.A. Noire-ban egy detektívet irányítva részletekbe menő nyomozásból kell kivennünk a részünket. Egy raklapnyi screenshottal gazdagodtunk a Rockstar ez évi nagyágyújából.
1297330550

Gameplay trailert kapott az L.A. Noire

Alig három hónap múlva nekivághatunk a negyvenes évek Los Angelesének, ahol a L.A. Noire során számos megoldandó ügy vár ránk. A játékot fejlesztő Team Bondi még csak most adta ki az első gameplay trailert, de abszolút megérte rá várni: az előzetesből csak úgy sugárzik a hangulat.
1297252859

Take-Two jelentés: 8 millió Red Dead Redemption

A Take-Two legutóbbi pénzügyi helyzetjelentéséből derült ki, hogy a Red Dead Redemption immár 8 millió eladott példányszámmal büszkélkedhet, de szépen fogyott az új NBA és a Civilization V is. A kiadó nyeresége csak minimálisan emelkedett, de úgy tűnik, a célját elérte: megy neki az üzlet GTA nélkül is.
1295889673

L.A. Noire - hivatalosan is elérhető az új trailer

Hivatalosan is megjelent az L.A. Noire második előzetese, amelynek a végén immár ott virít a játék végleges megjelenési dátuma is. A tavasz papírforma szerint sűrűsödik a játékpremierek tekintetében, és az előzetes anyagok alapján a Team Bondi játéka semmi esetre sem maradhat majd ki a gyűjteményünkből.
1295252110

L.A. Noire - 50 óra dialógusra számíthatunk

A Team Bondi detektíves játéka elég masszív tartalommal érkezik: annyi duma van benne, ami két szezonnyi TV-showt is megtöltene, emellett pedig az arcmozgás is követi a beszédet a korábban már bemutatott MotionScan technológiával. Az L.A. Noire puszta mérete miatt is érdekes lesz.