GDC 2011: Újabb L.A. Noire látnivalók érkeztek

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 2.
  • Képek
Link másolása
Alaposan meggyűlik a baja a Los Angeles-i rendőrségnek a mániákus sorozatgyilkosokkal, az L.A. Noire-ban egy detektívet irányítva részletekbe menő nyomozásból kell kivennünk a részünket. Egy raklapnyi screenshottal gazdagodtunk a Rockstar ez évi nagyágyújából.

A Team Bondi arcmimikái a MotionScan technológiának köszönhetően soha nem látott minőségű gesztusokkal ruházzák fel a szereplőket, akikről rögtön eldönthetjük, hogy ki fél, és ki nem mond igazat. Emellett a többi cím megoldása eltörpül.

Az L.A. Noire játékmenete meglehetősen összetettnek ígérkezik, a nyomozás legapróbb részletéből is ki kell vennünk a részünket, kezdve a helyszíneléssel és a tanúk kihallgatásával. A korabeli város szintén pedáns megvalósítást kapott, és természetesen a tűzharcok sem maradnak ki. 12 durva képpel bővült a galériánk.

 

 

Az L.A. Noire május 20-án jelenik meg Európában.

7.
7.
tjames
Leginkább a nyomozós része érdekel. Remélem jól ki lesz dolgozva!
A GTA-s részétől nem félek, az pazar lesz!
6.
6.
Oliver S96
ezekszerint csak a Rockstar tud évente egy nagy játékot összehozni ami újdonság is egyben :) nagyon jól hangzik
3.
3.
Hardy
Nagyon jó játék lehet kíváncsian várom már, hogy játszhassak vele.
2.
2.
crazymonkey
Jó látni ahogy fejlődik a játékipar egyre minőségibb játékokat hoznak le forradalminak tekinthető újításokkal ,de ugyanakkor félek a mimikai részétől láttam róla egy vidit és azon szerintem igencsak túljátszották azokat . Mindenesetre mutatós kis darab lenne a gyűjteményben .
1.
1.
felegyi
Top 1 -es várólista...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...