Lara Croft and the Guardian of Light PC, PlayStation, Xbox

Folytatódik Lara Croft története, ám ezúttal némileg más formában - a játékot csak letölteni tudjuk majd.
1376384413

Leépítések a Tomb Raider fejlesztőinél

Aggasztó hírek érkeztek a Crystal Dynamics háza tájáról: mindegy tizenkét munkavállalójuktól váltak meg a múlt héten. A leépítés nem érinti az új Tomb Raidert, egy második, titkos projekten dolgozó csapat az érintett.
1352912431

Ingyenes lett a Lara Croft and the Guardian of Light

Tovább bővül a free-to-play modellben játszható címek listája a Square Enix Core Online platformján. Ezúttal egy felülnézetes, kooperatív akcióra kihegyezett arcade játékkal bővült a felhozatal, nevezetesen a Lara Croft and the Guardian of Lighttal. A futtatáshoz egy szimpla webböngésző szükségeltetik.
1346259656

Core Online - itt a Square Enix online játszótere

A Square Enix útjára bocsájtotta online játékszolgáltatását, a Core Online-t. Ingyenesen, böngészőben futtathatunk olyan címeket, mint a Hitman: Blood Money és a Mini Ninjas, s ez még csak a kezdet. A dolog működik, próbáljátok ki Ti is! A kiadó ezzel új üzleti modell felé nyit.
1340978400

Chrome-ban is futni fog a Lara Croft játék

A Square Enix és a Google a minap jelentették be, hogy ősztől a Chrome böngészőben is futtatható lesz a Lara Croft and the Guardian of Light. A kiadó-fejlesztőcég abszolút elkötelezett az új platform mellett, ígérete szerint a jövőben több játéka is tiszteletét teheti ilyen formában.
1294669513

Megvan a nagy év végi szavazás győztese

Lezárult a Gamekapocs tavaly év végi szavazása, amelyben arról kérdeztünk Titeket, hogy melyek voltak a 2010-es év legjobb játékai. A kategóriák győzteseit már ismeritek, míg a legeslegjobb címre egy második forduló keretében voksolhattatok - a Gamekapocs olvasók szerint az év játéka nem más, mint a...
1291302051

Új karakterekkel bővül a Lara Croft-játék

Végre felfedte a Crystal Dinamics, milyen új karakterekkel vághatunk neki Lara Croft és Totec kalandjainak. Az extra főhősöket tartalmazó DLC-k még az idén elérhetővé válnak, azonban a rajongók szavazhatják meg a Twitteren, hogy melyik csomag jelenjen meg először.
1290670379

Megkapta a co-op támogatást a PC-s Lara Croft

Csaknem két hónappal a megjelenés után vált elérhetővé a kooperatív játékmód a Lara Croft and the Guardian of Light windowsos verziójához. Mi volt az oka a hosszas várakozásnak? Vélhetőleg az Xbox 360 prioritása. A hét elején még csak a PS3-as felhasználók örülhettek a lehetőségnek, most már mindenki.
1290081625

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!
1289580058

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Folytatódik a rövid hírösszefoglalónk: megjelent a Fallout: New Vegas új javítása; az EA fogja kiadni a Star Wars: The Old Republicot; a végtelenségig tarthat majd a Crysis-sorozat; jövőre indul a Civilization Network; továbbá decemberben mutatják be a Saints Row 3-at és a moziadaptációt.
1287658824

Szerdán jön az online co-op a Lara Croft-játékhoz

Hosszú késés után végre úton van az online kooperatív mód az új Lara Croft-játékhoz, üröm az örömben viszont, hogy egyelőre csak az Xbox 360-as változathoz. A PC-s és PS3-as verzió később bővül ezzel a játékmóddal, egyelőre azonban nem tudni mikor - a késésért cserébe ingyenes lesz az első DLC.