Szerdán jön az online co-op a Lara Croft-játékhoz

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 21.
  • Letöltés
Link másolása
Hosszú késés után végre úton van az online kooperatív mód az új Lara Croft-játékhoz, üröm az örömben viszont, hogy egyelőre csak az Xbox 360-as változathoz. A PC-s és PS3-as verzió később bővül ezzel a játékmóddal, egyelőre azonban nem tudni mikor - a késésért cserébe ingyenes lesz az első DLC.

A Lara Croft and the Guardian of Light Xbox 360-as változata néhány héttel korábban jelent meg a másik két verziónál: akkor a PC-s és PS3-as játékosok azzal vigasztalódhattak, hogy a Microsoft gépére érkező játék technikai okokból még nem tartalmazta a kooperatív mód online játékot lehetővé tévő változatát. Később, a Square Enix kénytelen volt még tovább csúsztatni az internetes co-opot, noha addigra már mindegyik játék megjelent.

A játékot fejlesztő Crystal Dinamics ma végre bejelentette: október 27-én, azaz jövő szerdán jelenik meg az áhított játékmódot tartalmazó frissítés, igaz, a dátum csak az Xbox 360-as verzióra vonatkozik - a készítők elmondása szerint a többieknek még várniuk kell, de hogy meddig, az már nem derült ki. A srácok köszönik a rajongók türelmét, a sok késésért cserébe kárpótlásként ingyenesen teszik majd letölthetővé a játék első DLC-jét. A pontos érkezési dátum ez esetben sem ismert.

Összesen öt kiegészítő érkezik majd decemberig a Lara Croft-játékhoz, ezek közül kettőben új karaktereket, a többiben pedig új pályákat és fejtörőket találnak a játékosok.

3.
3.
Robbie17
Jobb kesobb mint hogy hibas legyen az egesz.
Amugy az egyik DLC Kane& Lynch lesz na arra leszek majd kivancsi XDD
2.
2.
zsilvolgyi
Szerintem ritka szar lett.
1.
1.
Top Secret
Na majd mondjatok valamit róla kíváncsi vagyok!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...