Neverwinter PC, PlayStation, Xbox

Az Atari nem hagyja pihentetni sokáig a Neverwinter-jogokat, a City of Heroes-szel és a Star Trek Online-nal brillírozó Cryptic Studios készíti a Neverwinter Nights Online-t, mellyel 5-fős csapatok kalandozhatnak co-op a D&D világában, különösen az ikonikus város környékén. Megjelenés 2013 tavaszán.
1454925600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hétnek nézünk elébe, szerencsére azonban az igazán ígéretes címek nyomott áron futnak, így akár több vétel is beleférhet a napokban. Buggyval csapatjuk a Dying Light DLC-jében, és végre Yarny kalandjaiba is beleugorhatunk.
1452495653

Februárban kibővül a Neverwinter Xbox One-on

PC-n már november óta elérhető a Neverwinter MMO nyolcadik kiegészítője, az Underdark, Xbox One-ra viszont csak februárban érkezik. Új területeket, küldetéseket és endgame tartalmakat kapunk.
1436637609

PS4-re is megjelenik a Neverwinter?

Nem lennénk meglepve, ha az év elején Xbox One-ra megjelent MMO hamarosan a Sony konzolján is tiszteletét tenné. A jelek legalábbis erre utalnak, pontosabban a Wizards of the Coast márkamenedzserének kijelentése.
1427734560

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Esősen és álmosan fordulunk rá az áprilisra, és véletlen, de a játékmegjelenések terén is lassabb lesz ez a hét. Vannak persze jó címek, de ezeket elsősorban az ínyencek fogják értékelni.
1424862004

Neverwinter - március végén jön Xbox One-ra

A februári zárt bétateszt után napra pontos megjelenési dátumot kapott a kizárólag Gold-előfizetéssel játszható Neverwinter Xbox One-os verziója: március utolsó napján mutatkozik majd be.
1421406052

Neverwinter - zárt béta februárban Xbox One-on

A Cryptic Studios free-to-play MMORPG-jének zárt bétatesztje a jövő hónapban veszi kezdetét Xbox One-on. PC-n 2013 tavaszán debütált a Neverwinter, itt az első alkalom arra, hogy konzolon is rávessük magunkat.
1407756600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár ez a hét a Gamescomról és az onnan záporozó bejelentésekről, illetve látnivalókról szól majd, akad egy-két érdekesebb játékmegjelenés és filmpremier is. A fő attrakció a Risen harmadik része lesz.
1406736044

Xbox One-ra is megjelenik a Neverwinter

Xbox One-ra is megjelenik a Dungeons & Dragons-alapokon nyugvó MMORPG, a Neverwinter. A játék először Kínában jelenik meg, majd később érkezik Európába és Amerikába.
1399878000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Dacára a viharnak és a kiváló játéklehetőségnek ez a hét nem tartogat túl sok izgalmas játékmegjelenést, jobbára új portokkal, kiegészítőkkel és indie címekkel kell beérnünk a következő napokban.
1394015449

Neverwinter - Icewind Dale-be megyünk

A Cryptic Studios bejelentette a Nevewinter MMO harmadik ingyenes expanzióját, a Curse of Icewind Dale-t, amely a D&D-rajongók egyik kedvenc helyszínére, a Jeges Szelek Völgyébe kalauzolja el a játékosokat.