Gamekapocs x Cenega nyereményjáték!

  • Írta: Gamekapocs
  • 2024. február 1.
  • Nyereményjáték
Link másolása
2023 kétségtelenül az egyik legizgalmasabb évként vonul be a videojátékok történelmébe, most pedig itt a lehetőség mindenki számára, hogy a pazar emlékek mellé pár relikviát vagy játékot is bezsebeljen!

A tavalyi év során igazán el volt kényeztetve a gamer társadalom jobbnál jobb címekkel, a Cenegához hasonló forgalmazóknak hála pedig Magyarországon sem maradtunk le a kedvenceink dobozos kiadásáról.

Legújabb nyereményjátékunkban a Cenega által felajánlott dobozos játékokból, gyűjtői tokokból és mindenféle gaming csecsebecséből álló meglepetéscsomagokat nyerhettek! Ezekben a The Crew: Motorfestes baseball sapkától kezdve, a Resident Evil 4 - Remake gyűjtői fémdobozán át egészen olyan dobozos játékokig, mint a Total War: Pharaoh, a Football Manager 2024 és a Street Fighter 6 mindenféle gamer-nyalánkságot megtaláltok majd, úgyhogy nincs is más hátra, mint játékra fel!

A három csomagot a három játék szerint osztottuk szét, a nyeremény többi része viszont zsákbamacska marad, egyedül a dobozos címeket áruljuk el. Ahhoz pedig, hogy bezsákold az egyik pakkot, csupán egy facebookos kattintásra van szükséged! A Total War: Pharaoh PC-s verzióját is tartalmazó csomag megnyeréséhez egy "Tetszik" reakciót, a szintén PC-s Football Manager 2024-es csomagért egy „Imádom” reakciót, a PS4-es Street Fighter 6-ért pedig „Hűha” reakciót dobj a Facebookon közzétett nyereményjátékos posztunkra.

A reakciókat február 8-án 23:59-ig fogadjuk, másnap reggel pedig már ki is sorsoljuk szerencsés nyerteseket! Mindenkinek sok szerencsét, és persze ne felejtsétek el követni a GK Facebook-oldalát! A nyereményekért pedig ezúton is köszönet a Cenegának!

29.
29.
Obi Wan Kenobi
#28: Hívd ahogy szeretnéd, de az, hogy reflexből fogadsz, alkalmanként 20k-t buksz, az függőség. Ha szereted az eufemizmust, akkor mondd hogy szokás. Csak legyél tisztában azzal, hogy függő vagy.
28.
28.
crytek
#27: Függőség meg a szokás elég távol áll egymástól..
27.
27.
Obi Wan Kenobi
#26: Nem a pénz mennyisége tesz függővé, hanem az, hogy egyfajta szokásként csinálod. :D

Mint leírtad, épp erről van szó.
26.
26.
crytek
#25: Aha... szerintem minden szerencsejáték függö szeretne olyan lenni mint én. Szerintem 20 év alatt nem tettem bele 100K-t... szóval ez távol áll a függőségtől.
Én ezt csak a fortuna miatt csinálom... tegnap is 7 meccset tettem első 4 kuka 5. elmaradt utolsó kettő bejött azaz buktam összeségében..
Addig jó amíg csak a tippmixen szívet a szerencse..tőzsdén lenne szopó akkor nem venném ilyen lazán, de ott nem tud megszívatni a sors hálistennek
25.
25.
Obi Wan Kenobi
#12: Ez a fajta indoklatlánc az egyik indikátora a szerencsejáték függőségnek :D
24.
24.
hedzsooo
#22: Ha van neki papirja, ha nincsen rola (nekem 8), szamomra is 1 rendkivuli/nehezen 100%-osan megertheto figura az biztos. :)
23.
23.
Grabowsky30+
Utazni én sem szeretek! Nagyon finnyás vagyok a kajára és idegen helyeken enni az nagyon nehéz nekem. De azért szoktam menni ide oda, de inkább a párom miatt. Ezt a klasszikus feküdjek egy hétig valahol a homokba és rohasszam magam a nappal kifejezetten utálom! Két nap után már nagyon unom, az egy kínzás nem pihenés!
22.
22.
Kratoska
Egy beteg emberrel minek vitatkoztok? Valószínűleg még papírja is van róla, hogy nem normális.
21.
21.
DragonBleacPiece
#20: hát akkor a gamerek 80%-ánál többet vagy kint a szabad levegőn, focis játékok helyett is pl kint nyomatod a pályán élőben :P
20.
20.
crytek
#19: Mint másnak is írtam csak azt tudom mondani szar lehet így az élet hogy nem hiszel senkiben...

Tavalyi évem...nem sok de mivel melozok + mellette 2 csapatban is focizok erre futotta szó szerint :)

https://kepkuldes.com/image/PCDSli

Nem mellesleg én ősi idegenek hivő vagyok tisztában vagyok a piramisok méretével szóval nem kell odamennem hogy saját szemmel is lással semmivel nem lennék előrébb vele semmilyen tekintetben ,de ezt már leírtam
19.
19.
DragonBleacPiece
#18: Pl assassins creed originsben látsz egy piramist, felmászol rá aztán lecsúszol és úgyérzed magad mint super marioban (ami egy király játék) de ha odamész a valóságban akkor eltörpülsz mellette és akarva-akaratlan lefog taglózni a roppant nagysága és a történelem amit sugároz magából, akkor is ha hidegen hagy örülni fogsz neki hogy láttál egy ilyen csodát életedben. Pl én szeretem a from software játékait és szülinapi ajándéknak már 5. éve azt kapom hogy egy utazás itt hazánkban egy várba és ott eltöltünk egy éjszakát, és nagyon jó érzés mászkálni a várfalakon és látni a párom boldog arcát ahogy az én boldogságom visszavetíti, pedig ugyanúgy utálok kimozdulni mint te. Meg a jó vidéki levegő is ezeken a magaslatokon kitisztítja a tüdőm és abban a két napban nagyon jól is alszom. Erre amit te csinálsz hogy aktívan mozogsz és futsz meg én nem lennék pl képes mert sztem nincs unalmasabb dolog a világon mint a futás, szóval nem hiszem el ezt az egészet hogy te nem mész sehova, csak itt a chaten nem jönnek át a gondolataid.
18.
18.
crytek
#17: Mikor is van a következő időpontunk Dr úr? :)

Tudod ha másra nem is erre kegyetlenül jó az internet..ott feketén fehéren látni hogy mennyi "ingerre vágyó" ember van.. akik mindent csinálnak mert azt hiszik megtehetik meg kell meg muszáj ,de legfőbbképpen sírnak hogy ja erre nincs is pénzem de szarni bele életem végéig hitel meg az éppen aktuális kormány szidása belefér persze a minimálbér mellett..
Nekem a nyugodt-munka mentes élet fontosabb mint ezek a szarságok, természetesen ha megélem mert még van pár év 43-45 éves koromig amikor le szeretném tenni a lantot és akkor csak azért kelt majd az ébresztő hogy kezdjem a gépezést :)

Egyébként eleve az utazás dolog analogiáját nem is értem. Hogy nekem az mitől lenne jobb ha nem csak videókban meg képeken látnám pl a piramisokat hanem élőben? Ami engem érdekel róla azt ugyse tudom meg soha hogyan, kik és miért építették... akkor meg minek verjek bele mondjuk az utazásra 1-2 havi fizut? Értelmetlen számomra.
De kinek mi..valakinek ez élmény meg öröm. Tudom hogy létezhet ilyen mivel nekem a gaming ugyanezt okozza.
17.
17.
Ca$Hman
15: Crytek sokkal ingerszegényebb életre vágyik mint mi, ennyi az egész. Vagy valami trauma érte, ami miatt valami defekt van nála mondjuk, mert hogy valakit ennyire semmi ne motiváljon, csak a kis virtuális valósága , az végülis nem lehet véletlen.
16.
16.
crytek
#15: Engem totál nem érdekel. De olyan szinten hogy pont le**arom más ország "kultúráját" miért érdekelne az engem itt magyarba?
Ha valami érdekel csinálom. A gépezés érdekes ezért ezért teszek is görnyedek napi 17 órát a gépek előtt. Pl a hobbi futás érdekel ,mert oda megyek futok csinálom még úgy is hogy gépfüggő vagyok ,de mégis felkelek és megyek csinálom pedig a kutya se mondja csak szimplán szeretek futni.
Soha egy percig nem fordult meg a fejemben hogy én bárhova el akarok utazni mert ott meg akarok nézni valamit. Fullra nem érdekelnek ezek a dolgok,de még olyan szinten se hogy googleba képeket nézzek bármely ország bármijéről.
15.
15.
Spazz Maticus
#14: Megmondom teljesen őszintén, az utolsó mondatodat még felfogni sem tudom.

Pedig szeretem az otthonom, a környezetem, ahogyan élek, de én egyszerűen megőrülnék ha nem utazhatnék, láthatnék más tájakat, ismerhetnék meg más kultúrákat, nem szakadhatnék ki a szokásos "világomból"...

Mindenféle költői túlzás nélkül szó szerint értve, én úgy érzem, hogy minden utazás jobbá és többé tesz, és hogy a világ ami az otthonon kívül van olyan kib@szottul elképesztő és izgalmas, látni más embereket máshol élni, annyira érdekes és tanulságos, hogy aki ezt nem akarja látni, tudni, az csak a szó biológiai értelmében "ember", egyébként másképpen aligha...

És ezt most esküszöm mindenféle rosszindulat nélkül írtam, és próbálom maximális empátiával megérteni amit írsz, de ez -mea culpa- de egyszerűen meghaladja a képességeimet.

Na ez nekem amit írsz, a totális "mind blow" kategória...XD


14.
14.
crytek
#13: Mindenki úgy éli az életét ahogy akarja. Szerencsére engem amiket felsoroltál abból semmi sem érdekel a gépezésen kívül.
Nem tudom mennyi van nekem megírva a nagykönyvben sajnos ezt nem mi választjuk meg,de pont azért teszem hogy ne életem végéig melózzak. Mint korábban mondtam max 45 évesen leteszem a lantot.
"Engem nem motiválna, hogy spórolgatva egy szobában rohadjak évtizedeket"

Engem meg az általad leírt dolgok 99.9%-a nem motiválna...Szerencsére mindenki máshogy él.Annál nagyobb baromságot el sem tudok képzelni a saját szemszögemből hogy én pl utazzak bárhova.
13.
13.
Ca$Hman
Crytek, tisztelem, hogy nem akarsz életed végéig csicskamunkás maradni, a magyarok többségével ellentétben,
és ezért hajlandó vagy áldozatokat hozni... De ugyanakkor a módjával nem értek egyet, a pénz arra való élvezze az ember, legyen jó kocsija, háza , jókat egyen igyon stb, meg tudja hívni családtagjait, barátait valamire, utazzon, lássa a világot, stb. Magyarul hogy éljen. Emellett kikapcsolodásnak jó ledögleni kicsit olykor a konzol/Pc elé, vagy kézbe venni a tabletet telefont, és viszamenni fóromozó tinibe amikor még annyi gondunk volt, hogy faxságot írkáljunk :D Egyébként a befektetés terén egyetértünk, de befektetni nem azért kell, hogy aztán nyomorult magányos életünk végéig a székben/fotelban rohadjumk egy kijelző előtt mint valami zombygecy, hanem hogy legyen saját vállalkozásunk, és ne egy hugyszagú munkahelyen ugasson a főnök a pofánkba, hanem dacára annak hogy nem bújtunk el a világ elől, mégis a magunk urai legyünk, és vezetőként tegyük el a jó pénzt amiért másokat dolgoztatunk... Halálra is unnám magam, ha 40 évig a gép előtt kellene rohadjak. Arról nem beszélve, hogy értem hogy nagy tartalékok, de ha nem vajas kenyeret fogsz nonstop enni, kíváncsi leszek, hogy húzod ki belőle életed végéig...
De végülis mindenki úgy él ahogy akar, de hogy ennek mi értelme, azt nemtom. Engem nem motiválna, hogy spórolgatva egy szobában rohadjak évtizdeket.
12.
12.
crytek
#9: Azért nem semmi hogy ennyi év után se esett le a létformám.
De segítek újfent hátha megmarad: tippmixen pl ha ügyes az ember pénzt kereshet ami mondhatni ajándék.. pl ha találok az utcán 100 ezret akkor az nem az enyém tehát ha kedvem van veszek belőle egy db széket mivel nem az én pénzem nem érdekelne semminek az ára.

A digitális game meg digitális, akármikor akárki akárhol azt mondhatja holnaptól nesze ingyen adom gogon, steamen ,epicen, bundleba rakom tököm tudja = nem kell fizetni érte semmit. Ez felesleges pénzköltés lenne.. Anno megvettem a risen 2-öt gyűjtőibe rumos hordós verziót akkor 21k volt.. de tekintsünk el a gyűjtőitől vegyük 10k-nak csak a játékot... kb 1 év után egy bundle 1$-os részébe szerepelt.. Nos ezért a büdös életbe nem fogok 1-2-3$-nál többet adni játékért.
Ez alól kivétel volt a Order 1886 mivel ha a sonyra várok sose árazza le értelmesre így megvettem 3750 ft-ért kimaxoltam majd eladtam 3000-ért. + 3000 ért a driverclubot ami már nem kapható a storba

"De te az okos, nem pénzverő, spórolásban jó ember vagy"

Az bizony 3 év alatt csak mert VAN a birtokomban részvénycsomag 8792000ft-ot kaptam tisztán.. jelenlegi árfolyamon ha eladnám a pakkomat (de nem fogom mert idén is lesz vagy 3-5 milla az osztiból) ehhez még csapódna 10.8 millió
Szóval igen az a 3/4 évente tippmixprora feltöltött 10 ezret fogom sajnálni...

Szóval lehet turkálni mások zsebében nyugodtan nem szégyen az irigység..
11.
11.
Ca$Hman
Crytek: Amúgy az előző kommentemmel nem kötekedni akartam, csak egyszerűen nem szeretem, ha valaki ellentmondásba keveredik saját magával, és mégis osztja az igét egy adott dologról... Jelen esetben pl. a spórolás,és hülyeségre nem költés.
10.
10.
crytek
#8: Mondjuk pont te vagy a gk-s beszologatok közül az az egyik ember akiről el tudom képzelni hogy te vagy anti crytek.... annyira belém vagy esve. Szóval gyorsan lépj is át azt kommentelj valamit azzal a profiloddal is..

Azért ott eredendő bajok vannak régről ha nem hiszel az emberekben...
9.
9.
Ca$Hman
De ha a tippmixre 10k aprópénz, akkor az Orderre miért sajnálsz 2000ft-ot? Az Order meg pár más hasonló régi általad vágyott, ma már 2-3 ezerért kapható game több 10 órányi élményt adna azért a 10 ezer forintért... De te az okos, nem pénzverő, spórolásban jó ember vagy , aha :D aztán ilyen hülyeségre meg elbaxod, mint a tippmix. Saját magadat hazudtolod meg :D
8.
8.
zoli12i
#6: Huh, te nagyon új lehetsz itt. Sok-sok infót megosztott már magáról itt.
Facen meg Méhes néven tolja. Nem tudom a face profiljáról eldönteni, hogy kamu vagy real xd
De facen már meme lett. Szóval van mögötte lore.
7.
7.
crytek
#4: Aprópénz. Ez nekem csak poén. Fortunával nagyokat küzdők évek óta de eddig toronymagasan ő áll nyeresre. Ott cumiztat ahol tud.
Ha én rakok meg valakit olyan hogy tuti sosincs. Már legendás szinten van ez...haverok mindig kérdik mit fogadtam mert akkor ellenkezőjére raknak :)
Emiatt a tétek sokszor filléresek hogy ha csak 20 ft jön de legalabb végre valami bejött...

Ha felviszem a 10kt 100 ig majd elbukom az számomra csak 10k bukás..korábban volt ilyen nyomtam egy világbajnok tutira all int...persze hogy a szezonban nyeretlen csapat nyert akkor , ez van
6.
6.
csongor1996
Amúgy ti honnan ismeritek ennyire crytek-et? Miféle lore-ról maradtam le? :D
5.
5.
csoki0619
#4: Biztos érdekel? Készülj fel, meg lesz magyarázva, és még rengeteg logika és észérv is lesz benne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...