Ninja Gaiden 3 PlayStation, Xbox

Először készített Ninja Gaiden-játékot a Team Ninja azóta, hogy a sorozat atyja, Tomonobu Itagaki elhagyta a csapatot.
1347908429

Hétfő esti galériafrissítés

Megint összeszedtük az elmúlt napok legjobb screenshotjait; olyan látnivalókat válogattunk össze, amik kimaradtak a korábbi cikkeinkből, de mindenképpen érdemes megnézni őket. Az összeállítás főszereplője egyértelműen a Wii U, a Nintendo konzoljára érkező játékok dominálnak most.
1347606020

Videócsokor a Wii U játékfelhozataláról

A tegnapi nap folyamán lehullt a lepel a Nintendo Wii U megjelenési dátumáról és áráról, ám a konzol leendő sikerét nagyban befolyásolja majd a játékfelhozatal minősége. Számos újonnan bejelentett címmel gazdagodtunk, de új trailert kapott a New Super Mario Bros. U, a ZombiU és sok más játék is.
1339330098

Ezek a játékok jönnek a Wii U-ra

A Shacknews jóvoltából megérkezett az első lista, ami a Nintendo Wii U-ra érkező játékokat sorakoztatja fel megjelenés szerint. Ez alapján nem kevés nyitócím érkezik a konzolhoz, amire már a nagyobb külföldi üzletek már előrendelést is vesznek fel, noha az árról és a premierről még mindig nem tudunk semmit.
1339067509

E3 2012: Csonkolás a Wii U-s Ninja Gaiden 3-ban

A Nintendo konferenciáján mutatkozott be a Ninja Gaiden 3 brutálisabb, vágatlan verziója, mely a Razor's Edge alcímet kapta. Sajnáljuk a többieket, elvégre a Wii U-s port lesz a legjobb mind közül, tekintve, hogy Ryu itt már fel is darabolja az ellenfeleket. Véres látnivalók következnek!
1338930300

E3 2012: Nintendo sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Így azért lényegesen kényelmesebb, a Nintendo hagyott idő pihenni a sajtókonferenciájáig, ami minden bizonnyal elejétől a végéig a Wii U-ról szól majd. Természetesen a Gamekapocs élőben szállítja majd a legfrissebb híreket, kövessétek az eseményeket, nehogy lemaradjatok!
1335434405

Ninja Gaiden 3 - jön az Ultimate Ninja nehézség

A Tecmo Koei nem minden régivonalas rajongót kápráztatott le a Ryu Hayabusa legújabb vagdalkozásával. Sokan belekötöttek a játék könnyed nehézségébe. Ha számodra nem nyújtott elég kihívást, akkor sincs gond, elvégre a soron következő DLC elhozza a brutális, Ultimate Ninja nehézséget.
1333093898

Ninja Gaiden 3 teszt

Néhányan nehezen emésztik meg, hogy a Team Ninja ezúttal a rocksztár-allűrüktől sem mentes Tomonobu Itagaki nélkül szülte meg Ryu Hayabusa új, vérpermetes kalandját. Mások viszont imádni fogják. Nekem meg olyan a borostám, mint a nindzsa: nem látszik, de már szúr.
1332331230

Ninja Gaiden 3 - előzetesen a DLC fegyverei

Pénteken hozza vissza Ninja Gaident a Team Ninja - sztárdesigner nélkül, de továbbra is kitörő lelkesedéssel. Az alapjáték csupán egyetlen fegyvert, katanát tartalmazott, de szerencsére egy ingyenes DLC érkezik a játékhoz, melyben további éles és szúrós szerszámok várhatóak.
1332169200

Képek a Ninja Gaiden 3 első DLC-jéből

Ilyet, még meg sem jelent a Ninja Gaiden harmadik része, de a kiadó már az első kiegészítőt promózza, hogy lássa a jónép: Ryu kalandjai a premier után sem érnek véget. A DLC szerencsére ingyenes lesz, és a képek tanúsága szerint két-két új fegyverrel és többjátékos pályával várja a rajongókat.
1332162000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten főleg az asztali konzolok tulajdonosai örülhetnek, PlayStation 3-on és Xbox 360-on egy rakás érdekes cím teszi majd tiszteletét a következő napokban, miközben a többi platformon nem nagyon érkezik fajsúlyos anyag egy-két el nem hanyagolható kivételt leszámítva.