Rayman Legends Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

A Rayman Origins folytatása: még szebb, még változatosabb, még izgalmasabb!
1381993200

Betett a Ubisoftnak a Watch Dogs csúszása

Az elmúlt napokban bejelentett csúszások, és az, hogy a Ubisoft a korábban becsültnél rosszabb eredményre számít a pénzügyi év végére, alaposan betettek a cégnek: masszívan esett a részvényárfolyam is.
1381921200

Nem fogyott jól a Splinter Cell és a Rayman

Mint kiderült, a Ubisoft pénzügyi éve nemcsak azért lesz rosszabb a vártnál, mert a kiadó két fontosabb címét is elhalasztotta: a Splinter Cell: Blacklist és a Rayman Legends sem teljesített jól.
1378792800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egy csöppet lassabb lesz ez a hét játékmegjelenések szempontjából, bánkódni viszont nem kell: így is akad néhány cím, amit feltétlenül érdemes majd kipróbálni. Meg aztán most aludjunk, mert utána jön a GTA V...
1378764155

Rayman Legends teszt

Megtaláltuk az év egyik legjobb játékát, jöjjön bármi platformer-fronton, biztos, hogy a Rayman Legends kenterbe veri majd. Ráadásul Michel Ancel duplázott, már a Rayman Origins is zseniális volt.
1378482960

Masszív Ubisoft-szivárgás péntek estére

Egy kínai fórum szellőztetett még néhány eddig be nem jelentett Ubisoft-címet. Ha hihetünk a pletykáknak, a PS Vitás Assassin's Creed III: Liberation is megjelenik asztali konzolokra.
1378357792

Frissítve: Csonka lett a PS Vitás Rayman Legends

Egyre több PS Vita-tulaj panaszkodik arra, hogy a Rayman Legends handheld változatából 28 pálya hiányzik. A többi verziót nem érinti a megkötés, ám az Invasion-szintek hiánya többeknél kicsapta a biztosítékot.
1378131780

Blogajánló: Tanévkezdés

Kedves diákok! Most, így a Himnusz meghallgatása után örömmel köszöntünk benneteket újból a Gamekapocs virtuális falai között. Most, hogy vége a nyárnak, dolgos hétköznapok várnak ránk!
1378130400

Még mindig a Saints Row IV vezeti a brit toplistát

Hiába rajtolt el több nagyobb cím is a múlt héten, a Saints Row negyedik részét és az új Splinter Cellt egyikük sem tudta megszorongatni. A Lost Planet 3 és a Killer is Dead még a legjobb húszból is kiesett.
1377759653

Nintendo-megjelenések az utolsó negyedévben

A Nintendo 2DS bejelentése és a Wii U árcsökkentése mellett a japán gyártó számos játék megjelenési dátumát erősítette meg. Többek közt kiderül, hogy mikor jön a Super Mario 3D World és a Donkey Kong: Tropical Freeze.
1377709200

Launch traileren a Rayman Legends

Pénteken kerül boltokba a Rayman Legends, ennek apropóján befutott a játék launch trailere. Rossz hírünk is van ugyanakkor, a Ubisoft bejelentette, hogy a PS Vitás kiadásra még két hetet várni kell.