Xbox One Xbox

A Microsoft új generációs konzolja, az Xbox 360 utódja.
1602252000

Így vagy úgy, de jövőre iOS-re is jöhet az xCloud

Lapértesülések szerint a Microsoft eltökélt abban, hogy az Apple eszközein is elérhetővé tegye a felhővel hajtott Xbox Game Passt, és amíg a natív alkalmazást nem engedi be a boltjába az almás cég, a weben keresztül támad majd.
1602079200

Tervezi a Microsoft, hogy streamelhessük a demókat

Phil Spencer egy rajongói kérdésre válaszolva árulta el: tervben van, hogy a jövőben az Xbox Game Pass-felhasználóknak ne kelljen demókat töltögetniük, ehelyett inkább streamelhessék azokat az xCloud segítségével.
1601359200

iOS-en is streamelhetjük majd az xboxos játékainkat

Sajnos arról még nincs szó, hogy iOS-re költözhet a Microsoft felhőalapú szolgáltatása, de arra nemsokára az iPhone- és az iPad-tulajdonosok is lehetőséget kapnak, hogy a mobileszközeikre streameljék az xboxos játékaikat.
1600876800

Xbox Series X - úgy néz ki, sokakat megkavart a név

Sejthető volt, hogy ha a Microsoft túlzásba viszi a sok X-et a konzoljainak a nevében, akkor az előbb-utóbb megzavarja majd az embereket. Úgy tűnik, hogy most pontosan ez történt az Amazon vásárlóinál.
1596297600

Pletyka: ingyenes lesz az online multi Xboxon?

A kötelező havi extra költség az online multiplayer játékhoz már az Xbox Live megjelenése óta velünk van a konzolokon, azonban az elmúlt hetekben egyre több helyről szivárognak olyan spekulációk, hogy ez a közeljövőben megváltozhat.
1595138400

Xbox Live Gold - búcsúzik az éves előfizetés

A Microsoft szépen csendben beszüntette az Xbox Live Gold éves előfizetését, így csupán egyhavi vagy negyedéves terveket vásárolhatnak az Xbox-játékosok. Mi állhat a lépés hátterében?
1594969200

Leáll az Xbox One S All-Digital és a One X gyártása

Érthető módon, bár a vártnál kicsit hamarabb állítja le a Microsoft az Xbox One S All-Digital és az Xbox One X gyártását, ezzel is az újgenerációs konzol(ok) irányába terelve a leendő vásárlókat.
1594913400

Az xCloud is az Xbox Game Pass Ultimate része lesz

Az Xbox Game Pass Ultimate eddig is az egyik legjobb ár/érték aránnyal rendelkező előfizetéses szolgáltatás volt, most azonban bejelentette a Microsoft, hogy ezt a Project xClouddal teszi még csábítóbbá - méghozzá felár nélkül.
1594396800

A home office-ozó fejlesztőkön is segít az xCloud

Habár a Project xCloud a játékosoknak szól elsősorban, a Microsoft egy új alkalmazással a home office-ban rekedt fejlesztők számára is hadrendbe állítja a felhőalapú szolgáltatást.
1594209600

Microsoft: legyen ingyenes a next-gen frissítés!

Lapértesülések szerint a Microsoft mindent elkövet azért, hogy a játékosoknak ne fájjon plusz pénzbe, ha az Xbox One-os játékukat Xbox Series X-es változatra frissítenék. Az NBA 2K21-féle bundle még belefér, a fizetős patch már nem.