Xbox One Xbox

A Microsoft új generációs konzolja, az Xbox 360 utódja.
1613397840

Így fest majd a böngészős xCloud

A The Verge szerezte meg az első screenshotokat a Microsoft xCloud böngészős verziójáról. A jelek szerint a szolgáltatást már nagyban tesztelik ebben a formában is, hamarosan pedig még több ember számára válhat elérhetővé a próbaváltozat.
1611843540

HWSW: Minden várakozást felülmúlt a Microsoft

A várakozásokat felülmúló eredményekről számolt be a Microsoft. A cég növekedését továbbra is a pandémia hatásai segítik, így többek között az otthoni szórakozáshoz használt termékek is jól mentek a negyedévben.
1611392400

Mégsem emeli az Xbox Live Gold árát a Microsoft

A Microsoft visszaszívta a tegnapi bejelentését, és közölte, hogy mégsem emeli meg az Xbox Live Gold árát. Ezzel együtt leszögezte: a jövőben a free-to-play játékok futtatásához nem lesz szükség az előfizetésre.
1608577200

Xbox Game Pass - köszönet a játékosoknak

Egy másfél perces kis videóval búcsúztatja az idei évet az Xbox Game Pass csapata, amiben röviden összeszedték, hogy milyen változások történtek 2020-ban a szolgáltatásban, valamint köszönetet mondtak a játékosoknak a támogatásért.
1608026400

Konzolgyártók a biztonságosabb játékért

A Microsoft, a Nintendo és a Sony közös nyilatkozatot adott ki, amelyben a játékosok biztonságérzetének megóvását, erősítését tűzik ki célul. Három elvet fogalmaznak meg, amelyek mentén tenni fognak ezért.
1606813200

Frissültek az Xbox-konzolok és a Switch is

Megérkezett a legújabb rendszerfrissítés az Xbox One-ra és az Xbox Series X/S-re, valamint a Nintendo Switch is megkapta a maga 11.0.0-s update-jét pár órával ezelőtt, ami többek között megkönnyíti a screenshotjaink megosztását.
1606405140

Egy éven belül jöhet az okostévés xCloud-app

A Microsoft intenzíven támaszkodik majd az Xbox Game Pass szolgáltatásra a jövőben, aminek a tartalmát akár a felhőn keresztül is elérhetjük. Phil Spencer szerint már az okostévés xCloud-appra sem kell sokat várni.
1604912400

Japán stúdiókat vásárolna fel a Microsoft

Nagyon úgy tűnik, hogy a ZeniMax Media bekebelezése után sem csillapodik a redmondi vállalat étvágya, ugyanis épp japán fejlesztőcégekre fáj a foga. Ezzel a kezdeményezéssel szeretne nagyobb nyomást helyezni a riválisaira odaát.
1604066400

Erős számokkal búcsúzik a konzolgeneráció

A Sony és a Microsoft is közzétette az elmúlt negyedévre vonatkozó pénzügyi helyzetjelentését. Noha a konzoleladásokon érződik a generáció vége, szépen pörgött a videojátékos biznisz mindkét cégnél.
1603807200

A játékipar is tűkön ülve várja az új Mando-évadot

Reméljük, nem felejtettétek el, hogy ezen a héten veszi kezdetét a The Mandalorian második évada! Láthatóan a játékipar is tűkön ülve várja már a pénteket, ugyanis egymást érik a Mando-kiegészítőkről szóló bejelentések a napokban.