Xbox One Xbox

A Microsoft új generációs konzolja, az Xbox 360 utódja.
1655994585

Hamarosan az egeret és billentyűzetet is támogatja az Xbox Cloud Gaming

A Microsoft sem tétlenkedik, miközben a Sony a megújult PlayStation Plus rajtjával forgatja fel a játékvilágot. Az Xbox Cloud Gaming asztali használatához hamarosan már kontrollerre sem lesz szükségünk.
1655881200

Már az Xbox-kontrollerekből is hiány van

Úgy tűnik, már nem csak a konzolokat, de azok kiegészítőit is egyre nehezebb beszerezni: lapértesülések szerint már az Xbox-kontrollerekből is hiány van, különösen Európában.
1651903200

Önálló streamingeszközön dolgozhat a Microsoft

Nem titok, hogy a Microsoft azt szeretné, ha mindenhol, minden eszközön hozzáférnénk az Xbox-játékokhoz. Ennek fényében logikus lépésnek hangzik egy olyan eszköz, amely bármilyen tévén elérhetővé tenné a felhős játékot.
1651072260

Jól ment az Xboxnak az elmúlt hónapokban, de így is alulmúlta a várakozásokat

A Microsoft is közzétette az aktuális pénzügyi jelentését, amely alapján kifejezetten jó negyedévet zárt az Xbox-üzletág. A redmondiak mindezek ellenére jobb eredményre számítottak.
1650901894

További felvásárlásokat tervez a Microsoft?

Egy álláshirdetés szerint a Microsoft olyan menedzsert keres, aki támogatná a vállalat jövőbeli felvásárlásait, illetve az újonnan szerzett cégek Microsoftba történő beolvasztását. Vajon ki lesz a redmondiak következő áldozata?
1648108818

Xboxon is elérhető lesz az AMD FidelityFX

Az AMD a hivatalos oldalán jelentette be, hogy az AMD FidelityFX Super Resolution felskálázási eljárás új változata már Xboxon is elérhető lesz a fejlesztők számára, így az a jövőben már nem csak a PC-s játékok kiváltsága.
1647273600

A teljes újrahasznosíthatóságra gyúr a Microsoft

Fenntarthatósági jelentést közölt a Microsoft, az xboxos terveit pedig külön is részletezte a cég. A legfontosabb vállalás az, hogy 2030-ig az összes Xbox-termék 100 százalékig újrahasznosítható lesz.
1647079234

Jövő héten ID@Xbox-előadást tart a Microsoft

A Microsoft a Twitteren erősítette meg, hogy jövő héten ők is jelentkeznek egy saját műsorral. Az ID@Xbox következő előadásán független stúdiók kisebb-nagyobb projektjei kapják majd a főszerepet.
1646640000

Xbox Cloud Gaming - jön az egér és a billentyűzet

A jelek szerint a Microsoft már dolgozik a felhős játékszolgáltatásának egyik nagy hiányosságán, és hamarosan egérrel és billentyűzettel is irányíthatjuk majd az Xbox Cloud Gamingen keresztül elérhető címeket.
1646415000

A Microsoft sem árulja a termékeit Oroszországban

Határozott lépéssel áll az orosz megszállástól szenvedő Ukrajna mellé a Microsoft. A redmondi vállalat ma délután bejelentette, hogy beszünteti az összes terméke és szolgáltatása árusítását Oroszországban.